Οι 5 Ομορφότερες και Καλά Κρυμμένες Παραλίες της Ευρώπης

Οι 5 Ομορφότερες και Καλά Κρυμμένες Παραλίες της Ευρώπης

Μέχρι σήμερα ο λόγος που κάποιος θα ταξίδευε στην Ευρώπη είναι για να θαυμάσει από κοντά τα αξιοθέατα κάθε γνωστής πρωτεύουσας.

Αν δείτε, όμως τις παρακάτω μυστικές παραλίες τότε ίσως αλλάξετε γνώμη και αναθεωρήσετε για το που ακριβώς θα επιθυμούσατε να είναι το επόμενο ταξίδι σας στην Ευρώπη.

Δείτε και πείτε μας ποια θεωρείτε εσείς ομορφότερη.

Saharun, Κροατία Κοντά στο βόρειο άκρο του νησιού Dugi Otok της Δαλματίας, στο αρχιπέλαγος Zadar στην Κροατία παραμένει μυστική η παραλία με τα σκούρα πράσινα πευκοδάση, τα αστραφτερά άσπρα βότσαλα και τα διάφανα νερά που αλλάζουν χρώμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, ανάλογα με τη θέση του ήλιου. Μια εμπειρία που αξίζει να τη ζήσετε και από κοντά.

Η μυστική παραλία της Κροατίας με τα διάφανα νερά.

Η μυστική παραλία της Κροατίας με τα διάφανα νερά.

Reynisfara, Ισλανδία Θυμίζει παραλία βγαλμένη από κάποια ταινία με πειρατές. Η εντυπωσιακή μαύρη άμμος κάνει αντίθεση με τα γαλανόλευκα νερά της δημιουργώντας ένα εκθαμβωτικό τοπίο που αξίζει να θαυμάσετε και από κοντά. Βρίσκεται κοντά στην πόλη Vik της νότιας Ισλανδίας, ενώ το μεγαλύτερο στολίδι της είναι οι εντυπωσιακοί βράχοι που ξεπετάγονται μέσα από τη θάλασσα.

thehomeissue_(paralies)02

Η παραλία Reynisfara με τη μαύρη άμμο.

Kynance Cove, Κορνουάλη Στο νοτιότερο τμήμα του Ηνωμένου Βασιλείου, στη χερσόνησο Lizard, βρίσκεται η παραλία με τη χρυσή άμμο και τα διάφανα νερά που θυμίζουν παραλία της Καραϊβικής. Σε συνδυασμό με τα άγρια βράχια και τις δεκάδες σπηλιές που περιμένουν να τις ανακαλύψετε η παραλία της Κορνουάλης αποτελεί το πιο ειδυλλιακό τοπίο.

Η παραλία Kynance Cove στο Ηνωμένο Βασίλειο που θυμίζει Καραϊβική.

Η παραλία Kynance Cove στο Ηνωμένο Βασίλειο που θυμίζει Καραϊβική.

Bidderosa, Σαρδηνία 13 χιλιόμετρα μακριά από το Orosei, στην επαρχία Nuoro της Σαρδηνίας ξεδιπλώνεται η ονειρική παραλία του νησιού με το μεγάλο πευκοδάσος και τους 5 όρμους. Τα νερά της είναι κρυστάλλινα και η άμμος λευκή ενώ καθημερινά ισχύει συγκεκριμένο όριο επισκεπτών για να διατηρηθεί όσον είναι δυνατόν αυτό το όμορφο και ήσυχο καταφύγιο μέσα στο πράσινο.

thehomeissue_(paralia)03

Η εξωτική παραλία Bidderosa της Σαρδηνίας με τη λευκή άμμο.

Ελαφονήσι, Κρήτη Η μαγευτική παραλία της Κρήτης προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο χάρη στο ιδιαίτερο φυσικό της κάλος, τη ροζ αμμουδιά που δημιουργούν τα αμέτρητα σπασμένα κοχύλια και τα γαλαζοπράσινα νερά της. Εκτείνεται στο νοτιοδυτικό άκρο του νομού Χανίων στην Κρήτη, ενώ το ιδιαίτερο σχήμα της σας επιτρέπει να περπατήσετε στα ζεστά και ρηχά νερά της για να φτάσετε στο νησάκι με τις πολλές και μικρές παραλίες.

Ελαφονήσι: ένας επίγειος παράδεισος στην Κρήτη.

Ελαφονήσι: ένας επίγειος παράδεισος στην Κρήτη.

http://spirossoulis.com/


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *