Οι 5 πιο κομψές εμφανίσεις των celebrities,που εντυπωσίασαν,αυτή την εβδομάδα .

    Αυτές είναι η πιο καλοντυμένες κυρίες της showbiz που ξεχώρισαν για  τις άψογες εμφανίσεις τους την εβδομάδα που τελειώνει:

Sarah Jessica Parker Η ηθοποιός και fashion icon παραβρέθηκε στο Tate Americas Foundation Artists Dinner στη Νέα Υόρκη και  έκλεψε, για μία ακόμα φορά, την παράσταση με το vintage, floral φόρεμά της, τα  ψηλοτάκουνα Roger Vivier και τα κοσμήματα Fred Leighton,

Carey Mulligan Στην προβολή της ταινίας Ο Μεγάλος  Γκάτσμπι, πριν το Met Gala παραβρέθηκε η σταρ με ασπρόμαυρο σύνολο αποτελούμενο  από παντελόνι και tuxedo, του οίκου Lanvin. Τα πέδιλα- πλατφόρμες της είναι του Brian Atwood.

Diane Kruger Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε στην παρουσίαση  του νέου short film του οίκου Jaeger-LeCoultre, με τίτλο Reinvent Yourself, του  οποίου είναι και η πρωταγωνίστρια. Η Kruger εμφανίστηκε με μάξι, μαύρο φόρεμα με  κρόσσια της Alessandra Rich, το οποίο συνδήυασε με λευκές μπότες Christian  Louboutin.

Chloe Sevigny Μπορεί η εμφάνισή της στο Met Ball να  απογοήτευσε, αλλά η Chloe Sevigny μας χάρισε ένα υποδειγματικό look, με την  εμφάνισή της σε event του A&E Networks στη Νέα Υόρκη, την Τρίτη. Η ηθοποιός  φόρεσε λευκό φόρεμα από την ανοιξιάτικη συλλογή του Christopher Kane, και μαύρα  ψηλοτάκουνα του οίκου Chloe.

Jessica Alba Μία εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή The  Today Show έκανε η όμορφη πρωταγωνίστρια. Για την περίσταση, η Alba φόρεσε  εμπριμέ φόρεμα του οίκου Dolce & Gabbana, το οποίο συνδύασε με κίτρινο, cropped leather jacket, αλλά και colour-block ψηλοτάκουνα, Sigerson  Morrison.

scarlet Sarah Jessica Parker arrives at Tate Americas Artists Dinner, NYC Pre-Met Ball Screening of 'The Great Gatsby' kruger Chloe Sevigny spotted outside the Lincoln Center in New York City

 

Πηγή: http://www.queen.gr/

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *