Οι 5 πιο hot τάσεις στα παπούτσια για το 2015

Η νέα χρονιά ήρθε και φέρνει μαζί της τις νέες τάσεις της μόδας, που ανυπομονούμε να φορέσουμε τη φετινή άνοιξη και το καλοκαίρι. Τι προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι για τα παπούτσια που θα επιλέξουμε για να ολοκληρώσουμε τα looks μας; Δείτε παρακάτω τα 5 μεγαλύτερα shoe trends που θα μας απασχολήσουν το 2015:

 

1. Metallics

chanel ss15

Chanel SS15

 

Έχουν κάνει πολύ δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια (θυμάστε το catwalk γεμάτο metallics του οίκου Burberry το 2013;) και απ’ ότι φαίνεται έχουν έρθει για να μείνουν. Chanel, Christian Louboutin και Saint Laurent ήταν ανάμεσα στους οίκους που πρότειναν να φορέσουμε τα πιο λαμπερά μας παπούτσια τη φετινή άνοιξη, για μοναδικές και ιδιαίτερες εμφανίσεις. Θα το τολμήσετε;

 

2. Sneakers vol. 2

dkny ss15

DKNY SS15

 

Απ’ ότι φαίνεται τα πολυτελή αθλητικά παπούτσια είναι μία από τις τάσεις που αγαπήθηκαν όσο καμία άλλη τις πιο πρόσφατες σεζόν και το sporty chic θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας μόλις αποχωριστούμε τον κρύο καιρό του χειμώνα. Πού τα είδαμε; Burberry Prorsum, DKNY, Giorgio Armani, Marni.

 

3. The Gladiator

chloe ss15

Chloé SS15

 

 

Σε φλατ, ή και σε σέξι ψηλοτάκουνα, το gladiator στυλ στα παπούτσια είναι ένα από τα συνηθισμένα trends της άνοιξης και του καλοκαιριού. Θα τα φορέσουμε με μίνι jumpsuits, αλλά και με φορέματα με prints, από το γραφείο, μέχρι τα cocktails. Valentino, Alberta Ferretti, Hugo Boss, Prabal Gurung και Chloe ήταν μόνο μερικοί από τους οίκους που πρότειναν να τα λατρέψουμε.

 

4. Flatforms

fendi ss15

Fendi SS15

 

Μοιάζουν με ίσια παπούτσια, όμως δεν είναι! Τα flatforms είναι εμπνευσμένα από το boho στυλ και είναι το πιο άνετο παπούτσι που θα μας δώσει τους έξτρα πόντους που χρειαζόμαστε, χωρίς όμως την κούραση που νιώθουμε από τα ψηλοτάκουνα. Το είδαμε: Fendi, Roberto Cavalli, Dries Van Noten, Michael Kors.

 

5. Strappy 

hermes ss15

Hermès SS15

 

 

Ίσως το πιο δημοφιλές shoe trend του 2014, που θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά. Οι οίκοι Chanel, Hermès, Giambattista Valli, Kenzo, Oscar de la Renta, Diane Von Furstenberg, Monique Lhullier, Roberto Cavalli και πολλά ακόμη πασίγνωστα fashion brands το πρότειναν ως το απόλυτο παπούτσι για τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές μας βόλτες. Ακόμη να το προσθέσετε στη wishlist σας;

 

http://fashiondiaries247.blogspot.com/

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *