Οι Rolling Stones κλείνουν τα 50 και το MelinaMay.com γιορτάζει μαζί τους!

Δίνοντάς σας την ευκαιρία να κάνετε δικά σας συλλεκτικά, επετειακά κομμάτια

Οι Rolling Stones, κλέινουν φέτος 50 χρόνια στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, όντας η μακροβιότερη ροκ μπάντα με μία από τις πιο σημαντικές πορείες στο χώρο, έχοντας ήδη αφήσει τεράστια ιστορία πίσω τους.

Οι γερόλυκοι της ροκ όμως δεν προτίθενται να σταματήσουν καθώς έχουν ακόμη πολλή ενέργεια και έμπνευση να δώσουν! Επιστρέφουν  δυναμικ, λοιπόν  με το επετειακό compilation album GRRR!, το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 12 Νοεμβρίου 2012, από την Universal Music Greece.

Σε συνδυασμό με το album κυκλοφορεί και μία συλλεκτική  συλλογή από γυναικεία και αντρικά t-shirts, φούτερ, καπέλα και τσάντες με το λογότυπο GRRR!, , σε τιμή έκπληξη και μόνο για τα μέλη του MelinaMay.com! Μάλιστα, το ιδιαίτερο εξώφυλλο του album φέρει την υπογραφή του  καλλιτέχνη Walton Ford, ο οποίος φημίζεται για τα έργα του με θέμα τα άγρια ζώα.

Αυτό είναι και το κύριο theme της επετειακής συλλεκτικής σειράς που θα βρείτε στο MelinaMay.com, σε αποκλειστική προπώληση πριν ακόμη ξεκινήσει η επίσημη διάθεσή τους στις 12 Νοεμβρίου 2012, από την Universal Music Greece.

 

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *