Ουφ, είναι δύσκολο να είσαι μωρό! ‘Eνα Baby Spa νομίζω επιβάλλεται … Εσείς τι λέτε ; (Photos)

baby-spa-4

Όλα είναι καινούργια και ενώ κάποια πράγματα όπως οι γεύσεις είναι διασκεδαστικά, κάποια άλλα όπως η βαρύτητα είναι δύσκολα! Βλέπεις, το σώμα του μωρού δεν είναι αρκετά δυνατό για να κινηθεί άνετα κι έτσι δυσκολεύεται. Όπως και να έχει όμως, τα μωρά στην Αυστραλία τουλάχιστον έχουν αποκτήσει το δικό τους spa ώστε να χαλαρώνουν μετά από τις δύσκολες καθημερινές μάχες! Το Baby Spa λοιπόν, είναι ένα spa που άνοιξε στο Perth της Αυστραλίας και περιποιείται μόνο μωρά από 2 έως 6 μηνών!

palettino

baby spa 1

Τι κάνουν εκεί; Αρχικά το μωράκι σου θα κάνει υδροθεραπεία, θα χαλαρώσει δηλαδή φορώντας μια ειδική κατασκευή για να επιπλέει μέσα σε χλιαρό νερό. Η υδροθεραπεία κάνει θαύματα για το σωματάκι του αφού το ανακουφίζει, το χαλαρώνει και του δίνει τεράστια ελευθερία κινήσεων. Ο μικρούλης παρακάτω περνάει τόσο καλά που… αποκοιμήθηκε!


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


baby spa 4

Έπειτα τα μωράκια τυλίγονται σε ζεστή πετσέτα για να μην ξυπνήσουν απότομα και περνάμε στο μέρος της θεραπείας που ζηλέψαμε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ: το μασάζ με λαδάκια! Κάθε μωράκι απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το κορμάκι του με λάδι…

palettino

baby spa 7

…και φυσικά μερικά γέλια με τις εξειδικευμένες therapists του spa που ξεκάθαρα λατρεύουν την δουλειά τους!


 Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

baby spa 6

Δυστυχώς, το Baby Spa δεν προσφέρει θεραπείες για μεγάλους αλλά η ώρα που περνάνε οι γονείς μέσα εκεί είναι χαλαρωτική από μόνη της γιατί συμμετέχουν στην περιποίηση των μικρών τους. Τώρα αναρωτιόμαστε… Πότε θα ανοίξει κάτι τέτοιο και εδώ να γίνει χαμός;

faysbook.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 7+1 φρέσκιες ιδέες για να φορέσεις τα skinny jeans σου την άνοιξη!


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *