Ο αγαπημένος γιόγκι του Λονδίνου: Ο άνδρας που έχει αναλάβει να ανορθώσει τα οπίσθια της Πίπα Μίντλετον

Την προηγούμενη εβδομάδα παραδέχθηκε ότι η… πίσω όψη της δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με αυτή της Κιμ Καρντάσιαν. Για αυτό, από ότι φαίνεται, η Πίπα Μίντλετον, βάζει τα δυνατά της για να διατηρηθεί σε φόρμα. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες δίνει το παρόν στα μαθήματα ενός από τους πιο διάσημους γιόγκι της Βρετανίας.

Ο Στιούαρτ Κίλχριστ θεωρείται ένας από τους πιο αντισυμβατικούς δασκάλους γιόγκα της Βρετανίας. Ο Σκωτσέζος με τα μακριά ράστα, θεωρείται ότι έχει τα πιο… θαυματουργά χέρια της Βρετανίας. «Θα μπορούσε να μετατρέψει τα οπίσθια της Πίπα σε χρόνο μηδέν», λέει ένας μαθητής του αναφέροντας ότι η αδελφή της δούκισσας του Κέμπριτζ επισκέπτεται τα μαθήματα της «hot yoga» που βοηθούν στην απελευθέρωση τοξινών. «Απλώνει το χαλάκι της στο πίσω μέρος της τάξης και παρακολουθεί το μάθημα», προσέθεσε.

Βέβαια η επιλογή της Πίπα Μίντλετον, μόνο τυχαία δεν μπορούσε να είναι. Ο Στιούαρτ είναι ένας από τους πιο φημισμένους δασκάλους γιόγκα του Λονδίνου. «Κινείται ανάμεσα στους μαθητές και με την παχιά σκωτσέζικη προφορά του, τους προτρέπει να τελειοποιούν τι στάσεις», λέει ένας από τους μαθητές τους και προσθέτει:

«Στο τέλος, όμως, έχει πάντα έναν καλό λόγο να σου πει». Περιγράφοντας τα μαθήματα, πάντως, σημειώνει, ότι έχουν εκπληκτική ροή ενώ η μουσική είναι πολύ διαφορετική από αυτή που μπορεί κανείς να φανταστεί: Τζαζ, ηλεκτρονική, φανκ και άλλες περίεργες μείξεις…

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *