Ο Αρμάνι κατακρίνει τους μυώδεις άντρες: «Ο άντρας πρέπει να ντύνεται σαν άντρας»

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι σχολίασε σε πρόσφατη συνέντευξή του τον τρόπο που επιλέγουν να ντύνονται πολλοί ομοφυλόφιλοι. Ο 80χρονος σχεδιαστής μόδας δήλωσε στους βρετανικούς κυριακάτικους Times:

«Ένας ομοφυλόφιλος είναι άντρας 100%. Δεν χρειάζεται να ντύνεται ως γκέι. Όταν η ομοφυλοφιλία επιδεικνύεται σε υπερβολικό βαθμό, σαν να λέμε “ξέρεις, είμαι γκέι”, αυτό δεν μου αρέσει. Ο άντρας πρέπει να είναι άντρας».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Αρμάνι ανέφερε ότι η τάση που θέλει τους άντρες με ιδιαίτερα γυμνασμένα σώματα δεν είναι του γούστου του.

«Δεν μου αρέσουν τα μυώδη αγόρια. Όχι τόσο γυμναστήριο! Μου αρέσει όταν κάποιος είναι υγιής, αυθεντικός, προσέχει το σώμα του αλλά δεν χρησιμοποιεί τους μύες του με υπερβολή».

Ο διάσημος σχεδιαστής χαρακτήρισε επίσης την αισθητική χειρουργική “ηλιθιότητα” λέγοντας ότι «ένα μικρό στήθος δεν χρειάζεται να γίνει μεγάλο, Προτιμώ να βλέπω φυσικές γυναίκες. Μια γυναίκα πρέπει να έχει το σθένος να μεγαλώνει, όχι να είναι απελπισμένη να δείχνει μικρότερη από την ηλικία της».

Ο Αρμάνι είναι γνωστός για την ειλικρινή έκφραση των απόψεών του. Πρόσφατα αποκάλεσε τη Μαντόνα “δύσκολη” και επιτέθηκε στη διευθύντρια της αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντουρ, χαρακτηρίζοντάς τη συμπεριφορά της “αντιεπαγγελματική” επειδή δεν παρακολούθησε το πρόσφατο σόου του στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου τον Φεβρουάριο.

Πηγή: lifo.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *