Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον χωρισμό από την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό.(Vid)

liagas1-682x384 Πώς θα περάσει τις διακοπές των Χριστουγέννων;

Στη Media Day που οργάνωσε ο ΑΝΤ1 για το Rising Star ήταν όλοι παρόντες, φυσικά και ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής δέχτηκε βροχή ερωτήσεων για τη Φαίη Σκορδά -τον χωρισμό τους, τη σχέση τους σήμερα, το Πρωινό χωρίς εκείνον.

«Και η Φαίη και εγώ έχουμε τοποθετηθεί στο θέμα του χωρισμού, νομίζω αυτό έχει κλείσει, δεν πρόκειται να αναφερθούμε ξανά σε αυτό -θεωρώ ότι κι εσείς πρέπει να το αντιληφθείτε και να το σεβαστείτε. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι σχέσεις είναι άριστες, η οικογένεια παραμένει οικογένεια από τη στιγμή που υπάρχουν παιδιά και θα περάσουμε οικογενειακές διακοπές και φέτος. Τώρα το πώς και λοιπά αφήστε να το ξέρουμε εμείς καλύτερα», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Όσο για το πως του φαίνεται η πρωινή εκπομπή, ο παρουσιαστής είπε: «Το Πρωινό πάει μια χαρά, το βλέπετε. Η Φαίη είναι μια εξαιρετική παρουσιάστρια, δεν αλλάζουν αυτά που έχω πει εγώ για τη Φαίη, παραμένουν τα ίδια και πάει πάρα πολύ καλά μόνη της. Δεν μου λείπει το Πρωινό».

https://youtu.be/ngwLP1z7Jhc

zappit.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

baner-palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *