«Heros Vs Aliens» :ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ CROSSOVER ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.(Video)

Μπορεί η Marvel να κέρδισε κινηματογραφικά με το «Captain America: Civil War«, αυτή  τη φορά όμως η DC κάνει κουμάντο στη μικρή οθόνη.

baner-palettino

Τέσσερις σειρές του The CW, θα ενωθούν σε ένα κοινό storyline επί 4 συνεχόμενες ημέρες, για να δημιουργήσουν μία μεγάλη ιστορία. Με τον υπότιτλο «Heros Vs Aliens», το μεγάλο crossover θα ξεκινήσει με τη Supergirl να έρχεται στο σύμπαν του Flash, για να βοηθήσει εκείνον, το Πράσινο Βέλους και τους Θρύλους του Αύριο να αποτρέψουν μία εξωγήινη απειλή στην Central.

«Φέτος για το μεγάλο μας crossover στο Arrowverse, εμπνευστήκαμε από ένα crossover της DC από τα τέλη των ’80s γνωστό ως Invasion! το οποίο αφορούσε την εισβολή του εξωγήινου είδους, Dominators,» είπε ο παραγωγός του «Arrow» και του «Legends of Tomorrow», Marc Guggenheim. «Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας προσθετικά και εφέ, για να πετύχουμε μία κινηματογραφική ποιότητα πιστή στην αναπαράσταση των χαρακτήρων από τον Todd McFarlane στο Invasion!»

Ταυτόχρονα με το γεγονός αυτό, θα προβληθεί το 100ο επεισόδιο του «Arrow», όπου όπως βλέπουμε θα φέρει τον Deathstroke και την Black Canary.

To «Heroes vs Aliens» θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (28/11) με το «Supergirl», το «The Flash» την Τρίτη (29/11), το 100ο επεισόδιο του «Arrow» την Τετάρτη (30/11) και το «Legends of Tomorrow» την Πέμπτη (1/12).

Τα λόγια είναι περιττά. Ας αφήσω το trailer να μιλήσει από μόνο του.

https://youtu.be/qq9V1coQDqE

 Πηγή: Digital Spy

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *