Πάρτυ γενεθλίων με χορό, τραγούδι, και γέλια!!!(Video)

6Στις 30-9-1971 συνέβη κάτι συνταρακτικό, στην ανθρωπότητα…ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ!

Από τότε και κάθε χρόνο, την ημέρα των γενεθλίων μου, στέλνω συγχαρητήριο τηλεγράφημα στους γονείς μου, ενώ παράλληλα δέχομαι επιστολές διαμαρτυρίας από φίλους και γνωστούς χωρίς ακόμα να έχω καταλάβει τον λόγο!

Τέλος πάντων! Εγώ εξακολουθώ να το διασκεδάζω και να το ρίχνω έξω (αν έχει καλό καιρό αλλιώς το ρίχνω μέσα)!

Σ΄αυτά, λοιπόν, τα 44α γενέθλιά μου, τό΄ριξα…μέσα(!!!) και συγκεκριμένα, μέσα στο “Πρεμιέρα”. εκεί όπου τραγουδάνε φίλοι. Πήρα λοιπόν τα φιλαράκια μου και πήγαμε στους φίλους μου.

Άλλοι τραγουδούσανε, άλλοι χορεύανε, άλλοι γελούσανε… εγώ τα έκανα όλα!

Θα έκλεινα,λοιπόν, με τη φράση “Περάσαμε εμείς καλά εσείς καλύτερα” αλλά μάλλον ισχύει το αντίθετο και για του λόγου το αληθές δείτε τα videos και τις φωτογραφίες

 

Φωτογραφίες:

61.       Έτοιμος είμαι…

72.       Μπράβο μου, τα κατάφερα!

83.       Αλέκο, άσε το μικρόφωνο και πιάσε την τούρτα…

DSCN70964.       Κολλητάρια και συνάδελφοι… Γιάννης Δρίτσας, Άγγελος Καλαβρυτινός και Βασίλης Καμίτσης. Μα που πήγαν οι γυναίκες;;;

DSCN70985.       Μα τι του λέω, του Θέμη και μ΄ακούει με τόση προσοχή; Μάλλον του αποκαλύπτω τα νούμερα του “joker”!  

DSCN71056.       Άχου το μωρέ

20151001_0151387.      Η Κατερίνα Αβραμοπούλου (έχοντας άγνοια για το φωνητικό μου γίγνεσθαι) ήρθε να τραγουδήσουμε μαζί και ο Βασίλης Καμίτσης, γελάει!! Θυμήστε μου κάποια στιγμή, να τον μαστιγώσω. 

20151001_0152348.      Με την αοιδό, του καταστήματος, Σοφία Καλαϊτζή, ανάμεσά μας.  

DSCN70889.       Στην πραγματικότητα, εγώ είμαι ψηλότερος απ’τον Αλέκο και στο ύψος και στο πλάτος, απλά εδώ εγώ είμαι χωρίς…τακούνια και ο Αλέκος πατάει πάνω σε τούβλα! 

DSCN710810.      Αυτή η φωτογραφία είναι συλλεκτική. Πολύ σπάνια ο Θέμης, μιλάει σε άνθρωπο, ενώ είναι στην πίστα!

DSCN710911.       Βασίλης Καμίτσης, Κώστας Γόνης, Θέμης Αδαμαντίδης. Τώρα ο Καμίτσης ξεκαρδίζεται στα γέλια…ή ουρλιάζει απ’τον πόνο επειδή του σφίγγουμε το χέρι;;;

DSCN711412.       Κι εδώ μ΄ ένα ακόμα αστέρι του “Πρεμιέρα”, τον Θάνο Τζανή, ο οποίος εκτός από αξιόλογος τραγουδιστής, είναι και…χιουμορίστας!! Α ρε Θάνεεεε….

DSCN712613.       Να και μία αισθαντική φωτογραφία, με την Κατερίνα Αβραμοπούλου, στο τραπέζι μας!

DSCN713214.       Ο Ζαζόπουλος, μου ευχήθηκε, με το που βγήκε στη πίστα αλλά κάτι δεν μου άρεσε… μάλλον η ζώνη του! (δεν ταίριαζε με τη  φωνή του)!!! ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΣΤΑ, ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ ΝΤΕΕΕΕ!!!

DSCN713515.       Καμίτσης, Δρίτσας, Γόνης.  Συνεννοούμαστε…για το ποιος θα πληρώσει τη λυπητερή.Τελικά, μας ξελάσπωσε άλλος!!! χαχαχα…

RSCN714116.       Τι ευγενικός που είσαι ρε Καμίτση… δεν πιστεύω να έχεις ρίξει πιπέρι, στο άνθος!

RSCN714017.       Έκλεισα τα σαράντα τέσσερα αλλά για να με πειράξουν, έβαλαν τα νούμερα ανάποδα και έδειχνε τέσσερα σαράντα! Αν ξανασυμβεί αυτό κύριε Ζαζόπουλε θα πάω στην Τάμτα να γιορτάσω τα γενέθλιά μου!!!….και τώρα τραγούδα.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebookκαι θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *