Παραφάγατε στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν; Τips για να «νικήσετε» το πρήξιμο!

d7f9b64d12f9d81a330122e7a9d7c1ba_L

Τις εορταστικές αυτές ημέρες όλες μας φάγαμε πάρα πολύ. Πώς θα μπορούσαμε άλλωστε να αντισταθούμε στις πεντανόστιμες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές;
Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν ήταν απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Υπάρχει άραγε τρόπος να αντιμετωπίσουμε άμεσα το πρήξιμο και την δυσφορία που νιώθουμε; Σαφώς και υπάρχει.

 

largegr c8944

 

Πάμε να δούμε τα tips που πρέπει να ακολουθήσετε:

 

– Το ξέρουμε πως σήμερα θα πρέπει να δώσετε το παρών σε ένα σωρό γιορτές, όμως αν θέλετε να ξεπρηστείτε προσπαθήστε να πείτε ένα ωραιότατο όχι στα γλυκά που θα σας προσφέρουν.
– Αν θέλετε να ανακουφιστείτε άμεσα, τότε φτιάξτε ένα ζεστό αφέψημα μέντας. Θα εκπλαγείτε με το πόσο θα σας βοηθήσει.
– Πείτε όχι στα τηγανιτά, το junk food, τα αναψυκτικά και τα σφολιατοειδή. Τουλάχιστον τη σημερινή ημέρα προτιμήστε να καταναλώνετε ελαφριές τροφές.
– Ναι στο νερό, όχι στο αλάτι! Μην περιμένετε να ξεπρηστείτε αν καταναλώνετε μεγάλες ποσότητες νατρίου. Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε τον οργανισμό σας καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δύο λίτρα νερό είναι απαραίτητα.
– Τέλος, αποφύγετε να φάτε κάποιο βαρύ βραδινό γεύμα. Προτιμήστε το γιαούρτι με λίγα καρύδια και κανέλα. Το θαυματουργό αυτό μπαχαρικό θα σας βοηθήσει να ξεφουσκώσετε πιο γρήγορα.

 

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *