Πατέρας κοιμίζει το μωρό του μέσα σε ένα λεπτό με «μαγικό» κόλπο σ΄ενα βίντεο που έγινε viral.(Video)

baby
Ένας πατέρας μοιράστηκε στο Facebook το «μαγικό» του κόλπο για να κοιμίζει το μωρό μέσα σε ένα λεπτό και έγινε viral.

 

Ο Όστιν Μάιλς Τζέτερ που ζει στο Τέξας, όμως βρήκε ένα άλλο κόλπο και εξήγησε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook πώς καταφέρνει να κοιμίσει σε δευτερόλεπτα την μόλις 4 μηνών κόρη της Τσάρλι, με ένα κόλπο που ήταν αρκετά δημοφιλές στις παλαιότερες γενιές. «Άκουσα ότι αν τρίβεις απαλά τα φρύδια τους, θα κοιμηθούν» λέει στο βίντεο, ενώ κάθεται σε μια κουνιστή πολυθρόνα και ετοιμάζεται να το δοκιμάσει.

Το κόλπο πιστεύεται ότι λειτουργεί επειδή χαϊδεύοντας τα φρύδια, ενθαρρύνεις το μωρό να κλείσει τα μάτια του ως αντανακλαστικό, με την κίνηση αυτή να τα χαλαρώνει παράλληλα.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
SALES Palettino – ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ VERDE S/S 2020 Γυναικεία τσάντα πλάτης Verde 16-0005550, από δερματίνη, κλείνει με καπάκι στο πάνω μέρος. Πληροφορίες : palettinoshop.gr η στο τηλ. 6945553199 Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 40 ευρώ!!!

Το κόλπο με το τρίψιμο των φρυδιών

Ο Όστιν που έχει περισσότερους από 157.000 οπαδούς στην σελίδα του στο Facebook και άλλους 46.000 συνδρομητές στο YouTube, εξήγησε πως η μικρή κόρη του νύσταζε ήδη πριν ξεκινήσει το κόλπο. «Εδώ είμαστε λοιπόν. Συνεχίζει να κλαίει γιατί πρέπει να αλλάζω συνεχώς θέσεις, αλλά ξέρω ότι νυστάζει και γι’ αυτό τα κάνει όλα αυτά. Άκουσα ότι εάν τρίβεις απαλά τα φρύδια τους, θα κοιμηθούν. Γι’ αυτό και θα το δοκιμάσω».

Στο βίντεο, ο Όστιν φαίνεται να τρίβει ελαφρά ένα δάχτυλο πάνω από το αριστερό φρύδι της Τσάρλι, με τη μικρή να παλεύει να κρατήσει τα μάτια της ανοιχτά. Προσπαθώντας να μην την αναστατώσει, ο vlogger μένει σιωπηλός μέχρι που η μικρή κλείνει τελείως τα μάτια της, με τον πατέρα να πανηγυρίζει την νίκη του.

Τρελάθηκαν οι οπαδοί του, έσπευσαν να το δοκιμάσουν

Οι οπαδοί του έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν για το κόλπο αυτό, με εκατοντάδες σχόλια να γεμίζουν την σελίδα του. Ένα άτομο έγραψα. «Νόμιζα ότι αστειευόσουν. Μόλις το δοκίμασα και έπιασε. Θεέ μου πάνω στην ώρα για το τρίτο μωρό». «Είναι υπέροχο! Το δοκίμασα και στους τρεις γιους μου και έπιασε» πρόσθεσε κάποιος άλλος.

pronews.gr


ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *