Πατρινό καρναβάλι 2014: η πιο κεφάτη πόλη της Ελλάδας ετοιμάζεται για το μεγάλο γλέντι

Η έναρξη του Πατρινού Καρναβαλιού, του μεγαλύτερου Καρναβαλιού της χώρας, κηρύχθηκε ήδη στις 18 Ιανουαρίου και η πόλη της Πάτρας ετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τις ημέρες του μεγάλου γλεντιού!

Για 44 μέρες όλα λικνίζονται σε καρναβαλικό ρυθμό και εκπέμπουν μια ανάλαφρη, φρέσκια και αισιόδοξη νότα που θα αγκαλιάσει όλους τους Πατρινούς -και όχι μόνο- κάθε ηλικίας και κοινωνικής τάξης.

Ξέρετε τι λένε στην Πάτρα; Το Πατρινό Καρναβάλι διαρκεί όλο το χρόνο και κορυφώνεται το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς με τη νυχτερινή παρέλαση των πληρωμάτων του Σαββάτου, τη φαντασμαγορική μεγάλη Παρέλαση αρμάτων και πληρωμάτων της Κυριακής και τέλος το τελετουργικό κάψιμο του βασιλιά καρνάβαλου στο λιμάνι της Πάτρας.

Μάλιστα, μετά την Καθαρά Δευτέρα, ξεκινούν οι ετοιμασίες για το επόμενο καρναβάλι, το οποίο μάλιστα ανακοινώνεται τη νύχτα της Κυριακής της Αποκριάς!

Ψυχή του καρναβαλιού αποτελούν οι δεκάδες χιλιάδες καρναβαλιστές Πατρινές, Πατρινοί, επισκέπτες και φίλοι του Πατρινού Καρναβαλιού, άτομα κάθε ηλικίας, που συμμετέχουν αυθόρμητα στις καρναβαλικές εκδηλώσεις, τόσο στις επίσημες, όσο και σε εκατοντάδες άλλες ανεπίσημες όπως αποκριάτικους χορούς, μπαλ μασκέ και γλέντια σε σπίτια, γειτονιές, κλαμπ, καφέ, εστιατόρια κτλ. εμπλέκοντας  όλη την πόλη στους ρυθμούς του κεφιού.

Για το φετινό πρόγραμμα, την ιστορία και όλες τις πληροφορίες που αφορούν το πατρινό καρναβάλι, πατήστε εδώ.

 

clickatlife.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *