Ποιος το φανταζόταν! Δείτε τι έκαναν οι σταρς για να ζήσουν πριν γίνουν… διάσημοι

fame (2)

Τους έχουμε σαν είδωλα και πολλές φορές ευχόμαστε να ζούσαμε τη ζωή τους. Λάμψη και φήμη είναι τα δύο ουσιαστικά που χαρακτηρίζουν τον κόσμο της showbiz. Και εκεί που φανταζόμαστε τον εαυτό μας να οδηγεί ένα διθέσιο αυτοκίνητο στο λοφίσκο εκεί του Hollywood, προσγειωνόμαστε αμέσως μόλις αντικρίζουμε την κίνηση της Αθήνας. Και οι αγαπημένοι μας διάσημοι όμως, άνδρες και γυναίκες δεν ήταν πάντοτε τόσο… ψηλά.Έζησαν και αυτοί τα δύσκολα χρόνια μακριάαπό τα φώτα της δημοσιότητας και το κόκκινο χαλί.

BANNER PALETTINO SALE

Δείτε τι επαγγέλματα ακολούθησαν κατά τα νεανικά τους χρόνια, ώστε να βγάλουν τα προς το ζην:

Beyonce: Τελικά το μυστικό για αυτά τα τέλεια μαλλιά μάλλον κρύβεται στο παρελθόν της. Η σέξι τραγουδίστρια και μαμά συνήθιζε να επισκέπτεται το κομμωτήριο της μαμάς της και να τη βοηθάει. Ξέρετε τώρα, λίγο ταμείο, κανένα λούσιμο και γενικώς να βγαίνει το μεροκάματο.

1

Jennifer Aniston: Το έκανε και είναι υπερήφανη για αυτό. Γιατί να μην είναι άλλωστε, αφού η δουλειά δεν είναι ντροπή. Όσο ήταν ακόμη φοιτήτρια, καθάριζε τουαλέτες για να βγάζει το χαρτζιλίκι της. Ποτέ δεν είχε οικονομική άνεση από το σπίτι της και φυσικά δεν ήθελε στιγμή να επιβαρύνει τους γονείς της. Κάτι ξέραμε που σε συμπαθούμε τόσο πολύ βρε Jen.

2

Nicole Kidman: Η ιστορία της μας θυμίζει ταινία με τη Βουγιουκλάκη. Ξεκίνησε ως ταξιθέτρια και ύστερα έγινε… πρωταγωνίστρια. Βλέπετε, λοιπόν, πως η ζωή εμπνέει ακόμη και τους καλύτερους σκηνοθέτες.

5

BANNER PALETTINO SALE

George Clooney: Αχ και να τον γνωρίζαμε τότε! Ο γοητευτικός George ήταν κάποτε… ασφαλιστής. Ξέρετε τώρα ασφάλειες ζωής, πυρός και ούτω καθεξής. Βέβαια ο πρώτος του πελάτης δεν ήταν και τόσο τυχερός, αφού μετά τη γνωριμία του με τον ηθοποιό-και τότε ασφαλιστή του-… απεβίωσε. Μάλλον καλά κάναμε και δεν τον ξέραμε! Φτου φτου μακριά από εμάς.

George Clooney 66ème Festival de Venise Mostra 3Alt1

Megan Fox: Τη φαντάζεστε ντυμένη ως μία κίτρινη… μπανάνα; Εμείς πάντως όχι. Αυτή πάλι ως νεαρή καλλονή έχει εργαστεί σε κατάστημα που πουλούσε smoothies και φορούσε στολή μπανάνας. Τώρα ως φρούτο δεν ξέρουμε τι πωλήσεις θα έκανε, ο ιδιοκτήτης πάντως τώρα νομίζουμε πως θα την παρακαλούσε να σερβίρει έστω και για μία ώρα. Το κορίτσι θα «έσπαγε» τα ταμεία.

4

Madonna: Ποτέ δεν έχει κρύψει, πως έκανε ουκ ολίγες δουλειές για να βγάλει ένα… μεροκάματο. Το ότι πουλούσε donuts όμως πρώτη φορά το ακούμε. Δεν ξέρουμε αν ήταν νόστιμα ή όχι- και ποια δεν είναι βέβαια- η τραγουδίστρια όμως με τέτοια κορμάρα, σίγουρα δεν τα γευόταν.

050314145048 8992

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

BANNER PALETTINO SALE

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *