Πώς να διακοσμήσεις το σπίτι σου ανάλογα με το ζώδιό σου!(Photos)

deco_zodia_h_645_450

Παίζει ρόλο το ζώδιό σου στον τρόπο που διακοσμείς το σπίτι σου; Πόσο σημαντική είναι η τάξη για έναν Ταύρο και πόσο προχωρημένος είναι ένας Υδροχόος; Πώς μπορείς να διακοσμήσεις το σπίτι σου ανάλογα με το ζώδιό σου και τι να επιλέξεις; Εάν λοιπόν το σπίτι σου χρειάζεται μερικές αλλαγές αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις γιατί δεν αναζητάς λίγη έμπνευση στα… άστρα;
Ανάλογα με το αν ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς, του νερού, της γης ή του αέρα τα χρώματα και οι υφές που επιλέγεις επηρεάζονται. Εξωτερίκευσε τις εσωτερικές σου ανάγκες με διακοσμητικές επιλογές που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου!

ΚΡΙΟΣ


Ο μαχητής Άρης κυβερνά τον Κριό και αυτό σημαίνει ότι τα έντονα χρώματα όπως το πορφυρό ή το ζεστό ροζ είναι από τις καλύτερες επιλογές σου! Κάθε Κριός χρειάζεται το χώρο του, ένα δωμάτιο που θα απομονώνεται και θα καταστρώνει τα σχέδιά του αλλά και θα βγάλει όλη του τη διακοσμητική φαντασία. Αν δεν γίνεται πειραματίσου με σαλόνι! Χρειάζεσαι πολλά ράφια, τρόπαια ή αποδείξεις των κατορθωμάτων σου, έντονα χρώματα που να δείχνουν τον κυρίαρχο χαρακτήρα σου και φυσικά αν είστε δύο στο σπίτι εσύ είσαι αυτή που θα αποφασίσεις πώς θα διακοσμηθεί!


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


ΤΑΥΡΟΣ

Ζώδιο της τάξης, της καλοπέρασης αλλά που μισεί τις αλλαγές και την… πρωτοπορία! Αν ανήκεις στο ζώδιο αυτό επίλεξε ουδέτερα χρώματα όπως το καφέ, το γκρι, αλλά και το μαύρο και το λευκό. Ένας Ταύρος χρειάζεται άνεση αλλά και αρκετή χλιδή (όχι επιτηδευμένη) για να υποδέχεται τους φίλους του. Δώσε έμφαση στην τραπεζαρία και γενικά το τραπέζι αφού είναι το ζώδιο που αγαπά το καλό φαγητό. Περσικά χαλιά, άνετοι δερμάτινοι καναπέδες, μεγάλη τηλεόραση αλλά όλα τακτοποιημένα στην εντέλεια είναι αυτά που χρειάζεσαι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διττή φύση του δεν μπορεί να μείνει πολύ καιρό στα ίδια! Ένας Δίδυμος χρειάζεται να κάνει συχνά αλλαγές ακόμη κι αν αυτό σημαίνει απλώς να μετακινήσει έναν καναπέ και να του αλλάξει θέση. Σου αρέσουν τα prints, τα έντονα χρώματα αλλά επειδή έχεις την τάση να ξεφεύγεις καλό είναι να βάλεις μέσα στη διακόσμησή σου και μερικές μονοχρωμίες για να μην μπερδεύεται πολύ το μάτι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχει ανάγκη από ασφάλεια και ηρεμία γι΄αυτό τα χρώματα που του ταιριάζουν είναι το λευκό, το ασημί αλλά και του ξύλου. Του αρέσει η μαγειρική γι΄αυτό η κουζίνα είναι σημείο αναφοράς για έναν Καρκίνο. Ένα μεγάλο τραπέζι με πάγκο αντί για καρέκλες είναι ιδανικό για την κουζίνα του για να δέχεται φίλους και αντίστοιχα μεγάλοι άνετοι καναπέδες στο σαλόνι αλλά και πολλά επιτραπέζια παιχνίδια κρυμμένα στο τραπεζάκι του σαλονιού.

      palettinoss17

ΛΕΩΝ

Αν είσαι Λέων, το σπίτι σου είναι το ορμητήριό σου! Θέλεις να έχει φως, έντονα χρώματα και εξωτικές επιρροές. Το χρυσό, το τιρκουάζ, το χρώμα της άμμου, το βαθύ κόκκινο είναι μερικά από τα χρώματα που σε αντιπροσωπεύουν.  Ως ζώδιο της φωτιάς σου αρέσει ένα μεγάλο καθιστικό με τζάκι και animal prints ενώ σου αρέσει να παραθέτεις γεύματα για πολλούς φίλους ή συγγενείς γι’ αυτό χρειάζεσαι οπωσδήποτε ένα καλό σερβίτσιο που θα στολίζει το τραπέζι σου! Το σπίτι του Λέοντα έχει συχνά αναγεννησιακούς πίνακες ή αφρικανικά ειδώλια ή και vintage φωτογραφίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ζώδιο που τείνει περισσότερο στην τελειομανία χρειάζεται ένα σπίτι καθαρό, σε τάξη και σε κλίμα ζεν! Αυτό ισχύει περισσότερο για την κουζίνα του Παρθένου που το λευκό παίζει κυρίαρχο ρόλο, πολλά και οργανωμένα ντουλάπια, λίγο γκρίζο και μερικές πινελιές πράσινου ενώ τα φρέσκα λουλούδια και τα βιβλία ως διακοσμητικά “ξεπαγώνουν” λίγο την τέλεια εικόνα που θέλει να δημιουργήσει.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


ΖΥΓΟΣ

Καθότι τον κυβερνά η Αφροδίτη, η ομορφιά πρέπει να είναι μέσα στο πρόγραμμα. Είναι το ζώδιο που του ταιριάζουν πολύ τα παστέλ, του αρέσουν τα όμορφα αντικείμενα όμως έχει την τάση να το παρακάνει γι΄αυτό καλό είναι ένας Ζυγός να αποφεύγει να φορτώνει το σπίτι του αντικείμενα απλώς επειδή είναι όμορφα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχουν δύο ειδών Σκορπιοί, αυτοί που θα τα θέλουν όλα λευκά και δίνουν έμφαση στα υφάσματα και αυτοί που αγαπούν τα πολύ έντονα χρώματα όπως το μαύρο ή το πορτοκαλί. Δώσε έμφαση στην κρεβατοκάμαρα, όπου μπορείς να πειραματιστείς με το λευκό ή το αγαπημένο σου χρώμα, μοντέρνα έπιπλα και ανάλογη επιλογή στα υφάσματα, πάντα μονόχρωμα. Ένα ενυδρείο είναι ό,τι καλύτερο για έναν Σκορπιό εάν δεν έχει τη δυνατότητα να ζήσει κοντά στο νερό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όποια κι αν είναι η διακόσμηση του σπιτιού του, ένας Τοξότης δεν μπορεί να ζήσει χωρίς λουλούδια και γενικά αντικείμενα που να του θυμίζουν το… έξω! Διακόσμησε το μπαλκόνι σου με πολλές γλάστρες και πολύχρωμα λουλούδια και βάλε λουλούδια ακόμη και μέσα στο σπίτι σου! Τα αρωματικά κεριά και τα μεγάλα μπολ με φρέσκα φρούτα είναι αγαπημένα του είδη για να διακοσμήσει το σαλόνι του. Επίσης ως ζώδιο που αγαπάει τα ταξίδια του αρέσουν τα διακοσμητικά από όλον τον κόσμο, οι θρησκευτικές εικόνες αλλά και τα vintage αντικείμενα.

  palettinoss17

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως αγαπάει τα παραδοσιακά αντικείμενα, κάποια αντίκα της γιαγιάς ή του παππού, του αρέσει το ξύλο και το δέρμα. Σίγουρα το σπίτι σου πρέπει να έχει κάποιο παλιό έπιπλο και οπωσδήποτε σου αρέσουν τα σκούρα χρώματα όπως το καφέ ή το βαθύ μπλε. Όμως ισορρόπησέ τα με υφάσματα φωτεινά. Επίσης ένας Αιγόκερως χρειάζεται ένα γραφείο με βιβλιοθήκη για να εργάζεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσο πιο φουτουριστικό και μοντέρνο είναι ένα σπίτι, τόσο πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία του Υδροχόου είναι! Προτιμάει περίεργα αντικείμενα που αποπνέουν δύναμη. Του ταιριάζουν υλικά όπως το γυαλί και το μέταλλο. Θέλει να ακολουθεί τις τάσεις της επόμενης σεζόν. Του ταιριάζουν τα γυμνά ξύλινα πατώματα αλλά και ένας τοίχος όπου θα βγάλει τη δημιουργικότητά του!


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


ΙΧΘΕΙΣ

Ο ρομαντικός Ιχθύς χρειάζεται ηρεμία στο σπίτι του. Ένα μικρό συντριβανάκι και γενικά ο ήχος του νερού τον ηρεμεί. Χρώματα που βγάζουν ηρεμία όπως το λιλά ή οι παλ αποχρώσεις του μπλε του χρειάζονται καθώς και μεταξωτά μαξιλάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :ΟΔΗΓΟΣ| Πώς να διαλέξεις το σωστό μαγιό σύμφωνα με τον σωματότυπο σου.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *