Πώς να ντυθείς για το ρεβεγιόν με κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

carrie-closet-1040kk052410

Ναι, είναι αυτή η ώρα που στέκεσαι μπροστά στη ντουλάπα σου με βλέμμα απόγνωσης και αναρωτιέσαι: “Τώρα, τι φοράνε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς;”. Το να ψάξεις το τέλειο party outfit στα μαγαζιά είναι εύκολη υπόθεση, όμως τι γίνεται αν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχεις καταφέρει να αγοράσεις το ιδανικό σύνολο; Το Palettino Magazine είναι εδώ για να σε βοηθήσει να ντυθείς με κομμάτια που σίγουρα θα έχεις ήδη στη ντουλάπα σου!

palettino

Outfit 1:
Μικρό μαύρο φόρεμα. Ναι, μπορείς να το φορέσεις(γιατί είναι πάντα μια λύση της τελευταίας στιγμής) και να δώσεις έμφαση στα παπούτσια, επιλέγοντας να το συνδυάσεις μ’ ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε έντονο χρώμα.

Outfit 2:
Σακάκι πάνω από φόρεμα. Δείχνει απόλυτα στιλάτο και θα αναβαθμίσει το πρωινό σου φόρεμα με τον πιο κομψό τρόπο.

Outfit 3:
Τοπ & φούστα. Ακόμη κι αν τα κομμάτια αυτά σου φαίνονται εντελώς απλά, μπορείς να ολοκληρώσεις το σύνολό σου μ’ ένα ζευγάρι εντυπωσιακά σκουλαρίκια κι ένα έντονο κραγιόν και σίγουρα θα εντυπωσιάσεις.

Outfit 4:
Εντυπωσιακό πανωφόρι. Ένα σακάκι/jacket/μια ζακέτα με παγιέτα, ή ξεχωριστές λεπτομέρειες, είναι το item που θα κάνει οποιοδήποτε σύνολο να μοιάζει ιδιαίτερο στο λεπτό.


Outfit 5:
Ψηλόμεσο παντελόνι, απλό τοπ. Δε χρειάζεται να υπερβάλουμε στο ρεβεγιόν. Το σύνολο αυτό είναι όσο λιτό και όσο chic χρειάζεται για να δείχνεις glamorous. Extra tip: Χτένισε τα μαλλιά σου σε χαλαρά waves και δώσε βάση στο μακιγιάζ σου.

Outfit 6:
Something blue. Μπορεί το κόκκινο να θεωρείται το must χρώμα για το ρεβεγιόν, όμως εσύ μπορείς να κάνεις τη διαφορά, επιλέγοντας ένα μπλε ρούχο που έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Φόρεμα, παντελόνι, ή σακάκι, ό,τι και να έχεις, συνδύασέ το με χρυσά κοσμήματα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Outfit 7:
Ολόσωμη φόρμα. Μαζί με ένα μπορντό κραγιόν κι ένα statement βραχιόλι, ή κολιέ, είναι η επιλογή που θα σε κάνει να λάμψεις στο ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς.

Καλή χρονιά!


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *