Πώς να συνδυάσεις τα φθινοπωρινά χρώματα στα νύχια με τα δαχτυλίδια σου

Όλες οι νέες τάσεις σε ένα φωτογραφικό θέμα γεμάτο έμπνευση . Πώς να συνδυάσεις τα φθινοπωρινά χρώματα στα νύχια με τα δαχτυλίδια σου.

Το αμυγδαλωτό σχήμα στα νύχια αλλά και οι σκούρες αποχρώσεις, παρά το εντυπωσιακό τους θέαμα, ταιριάζουν απόλυτα με μια μεγάλη ποικιλία δαχτυλιδιών, ιδανικό, ωστόσο, για την βραδινή σου έξοδο.

Αν έχεις στο μυαλό σου ότι ένα κόσμημα δεν είναι ποτέ αρκετό, τότε ίσως θα πρέπει να αναθεωρήσεις. Ένα μεγάλο δαχτυλίδι σε όλο το μήκος του δάχτυλου, θα απογειώσει την κάθε εμφάνισή σου.

Το λευκό μανικιούρ εξακολουθεί να είναι τάση ακόμα και το φθινόπωρο. Ιδανικός συνδυασμός τα χρυσά αξεσουάρ και η δαντέλα!

Η εναλλακτική version του γαλλικού μανικιούρ ανανεώνεται όταν συνοδεύεται από μοντέρνα αξεσουάρ, όπως ένα διπλό δαχτυλίδι.

Αν θέλεις να διατηρήσεις μια αρμονία, φόρεσε δαχτυλίδια από το ίδιο υλικό, συνδυασμένα με σκούρες αποχρώσεις στο μανικιούρ.

Ακόμα και το πιο διαχρονικό χρώμα, το κόκκινο, γίνεται μοντέρνο όταν συνδυάζεται με σωστά ασημένια αξεσουάρ, για πιο boho αποτέλεσμα.

Οι πιο τολμηρές μπορούν να συνδυάσουν τα χρυσά και τα ασημένια δαχτυλίδια μαζί με ένα σκουρόχρωμο βερνίκι για ένα εκκεντρικό αποτέλεσμα.

Συνδύασε κανονικά δαχτυλίδια και λεπτά mid-fingers δαχτυλίδια, που θα στολίσουν τα χέρια σου.

Αν θέλεις να αποφύγεις τις υπερβολές, προμηθεύσου 2-3 ίδια δαχτυλίδια και φόρεσέ τα όλα μαζί για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Οι nude αποχρώσεις δεν φαίνονται πλέον βαρετές όταν έχουν την λάμψη από μια πληθώρα δαχτυλιδιών.
missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *