Πώς να φορέσεις το τζιν σου σε όλες τις γιορτινές σου εξόδους

3a30cee12ef757e3efdb1ee6aa07bd7f_L

Δούλευες και δεν έχεις προλάβει να πας για ψώνια. Δεν σου έμειναν χρήματα για να πας για ψώνια. Ή, δε σου αρέσει το girly, glamorous ντύσιμο στις γιορτές. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, υπάρχει πάντα ένα κομμάτι-κλειδί, που μπορεί να σε σώσει: Το τζιν παντελόνι!

 

Νιώθεις άνετα με αυτό, είναι το αγαπημένο item της γκαρνταρόμπας σου και δε χρειάζεται να αγχωθείς για το αν θα σου ταιριάζει – το έχεις ήδη χιλιοφορέσει. Πώς μπορείς να το φορέσεις τα Χριστούγεννα, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς και πώς στα οικογενειακά τραπέζια; Δες τις προτάσεις μας παρακάτω!

 

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, μπορείς να συνδυάσεις το ψηλόμεσο τζιν σου με ένα απλό t-shirt, ένα σακάκι και ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες για ένα ανεπιτήδευτα chic αποτέλεσμα.
Για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, σου προτείνουμε να συνδυάσεις το ψηλόμεσο τζιν σου με ένα εντυπωσιακό crop-top, μαύρο σακάκι, ψηλοτάκουνα πέδιλα κι ένα ζευγάρι ιδιαίτερα chandelier σκουλαρίκια.

 

Τέλος, στα οικογενειακά τραπέζια μπορείς να αποφασίσεις το πώς θα φορέσεις το τζιν σου, ανάλογα με την περίσταση. Αν πρόκειται για ένα επίσημο δείπνο, φόρεσε τζιν σε χαλαρή γραμμή με ένα πουκάμισο με prints και ψηλοτάκουνα μποτάκια. Αν πρόκειται για ένα απλό μεσημεριανό τραπέζι, συνδύασέ το με ένα πλεκτό πουλόβερ ή μια μακρυμάνικη μπλούζα σε χαλαρή γραμμή και το λατρεμένο σου statement κολιέ.

 

Έτοιμη!

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *