Σίντι Κρόφορντ: «Δεν μπορείς να δεις αποτελέσματα σε μία εβδομάδα ή ένα μήνα, αλλά σε βάθος χρόνου και με συνέπεια».(Video)

 

Cindy-Crawford-1920-x-10801

Διατηρούμαι γιατί φροντίζω τον εαυτό μου από τα 20, λέει το γνωστό μοντέλο

Η Σίντι Κρόφορντ είναι ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα στον κόσμο. Μεσουράνησε τη δεκαετία του ’90 και ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης.

 σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε!

banner-orizontio
Η ίδια στα 52 της χρόνια σήμερα εξηγεί πώς καταφέρνει να δείχνει τουλάχιστον μία δεκαετία νεότερη; Η απάντηση απλή: Με συνέπεια, προσοχή και φροντίδα. «Νομίζω ότι οι περισσότεροι θέλουν πάντα αυτό το γρήγορο fix, αλλά για μένα μετράει η συνέπεια. Δεν ξεκίνησα τώρα να γυμνάζομαι. Άρχισα όταν ήμουν 20 ετών.

Σίντι Κρόφορντ: Διατηρούμαι γιατί φροντίζω τον εαυτό μου από τα 20

Η γυμναστική, ο ύπνος, το γεγονός ότι δεν καπνίζω, λειτουργούν αθροιστικά. Δεν μπορείς να δεις αποτελέσματα σε μία εβδομάδα ή ένα μήνα, αλλά σε βάθος χρόνου και με συνέπεια. Όλα έχουν να κάνουν με το πώς διατηρείσαι. Αυτή είναι η προσέγγισή μου στο κεφάλαιο γήρανση», είπε χαρακτηριστικά.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio


https://youtu.be/ac8NVHjzLkU



Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

spring summer collection banne2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *