Σεβασμό στον Τσιτσιπά από τον Νο1 στον κόσμο Ναδάλ! Τι δήλωσε για τον Έλληνα αθλητή τον οποίο αντιμετωπίζει απόψε στον τελικό του Rogers Cup.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «τρελαίνει κόσμο» στον Καναδά και έφθασε με εμφατικό τρόπο μέχρι τον τελικό του Rogers Cup, όπου θα αντιμετωπίσει το Νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, τον θρύλο Ράφαελ Ναδάλ.

Ο Έλληνας τενίστας είναι ήδη «νικητής» του τουρνουά πάντως, αφού έχει πετύχει εξωπραγματικά αποτελέσματα μέχρι τον τελικό, γεγονός που ανάγκασε ακόμη και τον ίδιο τον κορυφαίο Ισπανό τενίστα, να τον αποθεώσει λίγες ώρες πριν βρεθούν αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό.

 Οι δηλώσεις του Ναδάλ

«Θα είναι ένα μεγάλο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο. Ελπίζω να είμαι έτοιμος. Είναι ένας ακόμα τελικός Masters, αλλά ακόμα έχω αρκετή δουλειά να κάνω. Αν τα καταφέρω, θα είναι καλά νέα».

Για τον Τσιτσιπά: «Είναι ένας περίπλοκος παίκτης. Έχει τα πάντα. Είναι νέος, έχει πάθος για το παιχνίδι. Έχει φοβερό forehand, φοβερό backhand, καλό σερβίς. Δεν είναι μόνο ένα πράγμα. Είναι όλα. Πρέπει να παίξεις πολύ καλά σε αυτά τα ματς και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Αποθέωση και από τον Άντερσον

Με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά, μίλησε όμως και ο χθεσινός (11/08) του αντίπαλος στον ημιτελικό του Rogers Cup, Κέβιν Άντερσον, που έκανε λόγο για φοβερή προσπάθεια από την πλευρά του Έλληνα τενίστα.

«Νομίζω ότι έπαιξε πολύ καλό τένις, ειδικά στα πιο κρίσιμα σημεία του αγώνα. Είχα μερικά μπρέικ πόιντς στο τέλος του δεύτερου σετ, είχα και στο τρίτο. Και εκείνος δεν έχασε εκεί ούτε ένα πρώτο σερβίς. Έπαιξε πολύ καλά σε αυτό το σημείο. Και σε αυτό το ένα ματς πόιντ έβγαλε ένα εκπληκτικό crosscourt backhand. Είναι φοβερή η προσπάθειά του. Νομίζω ότι είναι ο πρώτος παίκτης που κερδίζει τέσσερις Top 10 παίκτες από το 1999. Δείχνει την αξία του, έχει κάνει τεράστια βήματα αυτή την εβδομάδα. Θα είναι συναρπαστικό να δούμε τι θα κάνει στο μέλλον», ανέφερε μετά το ματς, ο Άντερσον.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *