Σμαράγδα Καρύδη: «Είναι υπέροχο πλάσμα ο Θοδωρής».

atheridiskaridi_madata_577861171

Μαζί στη ζωή, μαζί και στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο έχουν βρεθεί τα τελευταία χρόνια ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη. Μήπως όμως, το «πολύ μαζί» τους έχει κουράσει; Το διάσημο ζευγάρι που φέτος απολαμβάνουμε στην παράσταση «Το Ψέμα» που ετοιμάζεται να ξεκινήσει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα, φαίνεται πως όσο περισσότερο χρόνο περνά μαζί, τόσο πιο δημιουργικό γίνεται.

palettinoss17

«Το λατρεύω το «πολύ μαζί» γιατί είναι υπέροχο πλάσμα ο Θοδωρής γι’ αυτό και είμαι τόσα χρόνια πλάι του», αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της στην Real Life και τον Βασίλη Μπουζιώτη.

Με τον Θοδωρή Αθερίδη είχατε 6 χρόνια να παίξετε μαζί στο θέατρο, αλλά βρεθήκατε και πάλι…



«Να ‘ναι καλά το «Ψέμα», που μας έφερε η Ελένη Κούρκουλα ενθουσιασμένη με το που το διάβασε… Κάναμε διαφορετικά πράγματα, μείναμε μακριά σκηνικά για ένα διάστημα και ξαναβρεθήκαμε με μεγάλη χαρά, έχοντας μαζί την Μυρτώ και τον Κώστα.

Το έργο αφορά το «Ψέμα» στις σχέσεις…

«Το «Ψέμα» είναι μια γερή κωμωδία που έχει πρωταγωνιστές της δυο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί, μέχρι που ένα μικρό ψέμα έρχεται να φέρει εντάσεις και ανατροπές».

faysbook.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ :Ειδική χημική δίαιτα :Xάσε μέχρι και 6 κιλά λίπους σε 7 ημέρες !


Κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettinoss17

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *