Σου πηγαίνουν όλα στραβά; 4 τρόποι για να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου.

gunaika-xamogelo

Είναι και αυτά τα πρωινά που ξυπνάς διόλου ευδιάθετη. Πάντα κάτι συμβαίνει με αποτέλεσμα το χαμόγελο να απουσιάζει σχεδόν συνεχώς από τα χείλη σου. Το αυτοκίνητο χάλασε και θέλει πόσα χρήματα για να το επισκευάσεις, η προαγωγή που περίμενες δεν ήρθε ποτέ, ο καλός σου-μάλλον ο πρώην καλός σου- σου ζήτησε να μείνετε για λίγο χώρια και άλλα τέτοια περιστατικά εμφανίζονται συνεχώς στην καθημερινότητά σου.

palettino

Επειδή, λοιπόν, οι μέρες χωρίς χαμόγελο είναι μέρες στενάχωρες και μουντές, δες πώς θα τις «φωτίσεις». Θεωρούμε περιττό να σου πούμε, πως το πιο όμορφο στοιχείο πάνω σε μία γυναίκα είναι το χαμόγελό της. Ακόμη και χωρίς make up, εκείνη απλά… λάμπει. Εσύ, λοιπόν, θα συνεχίσεις να μένεις μουρτζούφλα;


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


1.Βάλε το cd του αγαπημένου σου τραγουδιστή/συγκροτήματος: Η μουσική είναι ο καλύτερος σου φίλος για αυτές τις καταστάσεις. Ανέβασε τα decibel, βάλε κάτι ρυθμικό και λικνίσου στο ντο-ρε-μι. Λίγα λεπτά αρκούν για να διώξεις τα σύννεφα από το μυαλό σου.

2. Κάλεσε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο: Ποιος είναι ο πρώτος άνθρωπος που θες να μιλήσεις όταν είσαι κακόκεφη; Ποιος είναι ο προσωπικός σου «ψυχολόγος» σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Όλες μας έχουμε μία φίλη, ένα φίλο που θα μπορούσε να παίξει σε κάποια κωμική ταινία τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Τι κάθεσαι, λοιπόν; Πληκτρολόγησε τον αριθμό του και όλα τα άλλα άφησέ τα πάνω του.

3.Βγες για περπάτημα: Ακόμα και αν είσαι στο γραφείο, αφιέρωσε το 10λεπτο διάλειμμά σου σε μία μικρή βόλτα.

4. Αφιέρωσε μερικά λεπτά σε κάτι που αγαπάς: Σου αρέσει να παίζεις με το σκύλο σου, να χαζεύεις τις φωτογραφίες σου από το περσινό καλοκαίρι ή να παίζεις candy crash στο tablet σου; Χάρισε 5 λεπτά «ζωντάνιας» στον εαυτό σου και άφησε τις αρνητικές σκέψεις στο πίσω-πολύ πίσω-μέρος του κεφαλιού σου.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *