Συμβουλές για να Δείχνετε Νεότεροι σε 60 Δευτερόλεπτα.

thehomeissue_niata1Όλες θέλουμε να δείχνουμε νεότερες, γι αυτό και αγοράζουμε κρέμες και άλλα προϊόντα που υπόσχονται να μας δείχνουν νέες. Όμως, εκτός από τα καλλυντικά, υπάρχουν και μικρά tips που αν τα κάνετε καθημερινά, θα νιώσετε αλλά και θα φαίνεστε πιο νέες. Ξεκινήστε από σήμερα κιόλας.

baner-palettino

Ξυπνήστε το πρωί και τεντωθείτε όπως οι γάτες για 30 έως 60 δευτερόλεπτα. Αυτή η στάση είναι σαν να πατάτε ένα κουμπί επαναφοράς στο σώμα σας. Ύστερα διπλώστε τη πλάτη σας προς το ταβάνι, σαν μια φοβισμένη γάτα. Κρατήστε αυτή τη στάση για 10 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια κάντε το αντίθετο. Αν κάνετε αυτά τα τεντώματα κάθε πρωί, βελτιώνετε τη ροή του αίματος και ανακουφίζετε το σώμα σας από την ένταση. Είναι μια απλή κίνηση γιόγκα, που βοηθάει να νιώθετε αλλά και φαίνεστε νέες.

Σκεφτείτε λίγο, πριν αρχίσετε να τρώτε το γεύμα σας. Απολαύστε το άρωμα του και φανταστείτε όλα τα συστατικά που περιέχει. Στη συνέχεια απολαύστε τη πρώτη μπουκιά χωρίς να βιάζεστε. Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Ακαδημίας Διατροφής και Διαιτολογίας ανέφερε, ότι οι άνθρωποι που προσεγγίζουν το γεύμα τους πιο αργά, ζυγίζουν λιγότερο από ό, τι εκείνοι που τρώνε με βιασύνη. Και όταν έχετε λιγότερα κιλά, φαίνεστε και πιο νέες.

Προσπαθήστε να μειώσετε το άγχος της καθημερινότητας. Κάθε φορά που νιώθετε στρεσαρισμένες, πάρτε τέσσερις αργές και βαθιές αναπνοές και μπορεί να ηρεμήσετε, αλλά και να αναζωογονηθείτε. Όταν διατηρείτε τα επίπεδα του άγχους χαμηλά, είστε πιο ήρεμες και αυτό το συναίσθημα εκπέμπει στο πρόσωπο σας.

Το έχετε ακούσει χιλιάδες φορές, αλλά θα σας το πω άλλη μια. Κάντε το αντηλιακό τον καλύτερο σας φίλο όλες τις εποχές του χρόνου. Το μεγαλύτερο μέρος των ρυτίδων προέρχονται από την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Επίσης, ο ήλιος ευθύνεται για τα μελανώματα του δέρματος, τα οποία μπορεί να αποβούν μοιραία.

 


 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *