Σφιχτοί γλουτοί με τέσσερις ασκήσεις

Μπορείτε να τις κάνετε μόνες σας σπίτι σας.

Ένα από τα πιο hot σημεία στο σώμα σας είναι οι γλουτοί σας. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι πρέπει να δώσετε προσοχή στο συγκεκριμένο σημείο του σώματός σας. Το τρέξιμο είναι μία άσκηση που βοηθάει όλο το σώμα και ιδιαίτερα τους γλουτούς. Κάποιες άλλες ασκήσεις είναι οι εξής:

  • Καθίστε ανάσκελα ξαπλωμένες σε ένα στρώμα και σηκώστε τα πόδια σας τεντωμένα προς τα  πάνω. Θα πρέπει να σχηματίσετε ένα Γ. Καθίστε στη συγκεκριμένα στάση για 10-15 δευτερόλεπτα με σφιχτά πόδια. Επαναλάβετέ την για πέντε φορές. Φροντίστε να έχετε τεντωμένο τον κορμό σας.
  • Ξαπλώστε ανάσκελα και λυγίστε ελαφρώς τα πόδια σας. Σηκώστε το κεφάλι σας από το πάτωμα και πιάστε τα γόνατά σας. Σηκώστε τα πόδια σας από το πάτωμα, σε χαμηλό ύψος και μείνετε για 10-15 δευτερόλεπτα. Επαναλάβετε την άσκηση για 5 φορές.
  • Καθίστε και πάλι ανάσκελα και σηκώστε κορμό και πόδια από το πάτωμα. Τεντώστε τα χέρια σας και φέρτε τα κάθετα στα σηκωμένα πόδια σας. Θα πρέπει να νιώθετε σφιχτούς και τους κοιλιακούς και τα πόδια σας. Μείνετε για 10-15 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε για 5 φορές.
  • Καθίστε μπρούμυτα και σηκωθείτε στηριζόμενοι στις μύτες των ποδιών σας και στους αγκώνες σας. Φροντίστε να έχετε σφιχτά τα χέρια σας και τα πόδια σας. Μείνετε για 10-15 δευτερόλεπτα και επαναλάβετε για 5 φορές.

 Με τις παραπάνω ασκήσεις γυμνάζετε κοιλιακούς και γλουτούς.

jenny.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *