Τάσεις χρώμα Μαλλιών 2013.

Ποιες είναι οι τάσεις στο χρώμα μαλλιών το 2013; Αν θέλεις να κάνεις κάνεις αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών σου και ψάχνεις την Μόδα στα μαλλιά για την επόμενη σεζόν, τότε τα παρακάτω σίγουρα θα σε ενδιαφέρουν!

Αν το χαρακτηρίσουμε με μια λέξη, θα σου λέγαμε ότι το trend στα μαλλιά είναι το Πολυδιάστατο χρώμα!

Το πολυδιάστατο χρώμα στα μαλλιά δεν σημαίνει οι κλασσικές ανταύγειες, αλλά ένα παιχνίδι με τα χρώματα στα μαλλιά ώστε να δημιουργηθούν αντιθέσεις, βάθος στα χρώματα, λάμψεις αλλά και ιδιαίτεροι συνδυασμοί που θα δώσουν μοναδικότητα και χαρακτήρα στο βασικό χρώμα της βάσης σου.

Αφού επιλέξεις το βασικό χρώμα μαλλιών που σου ταιριάζει, μπορείς να παίξεις βάφοντας μόνο τις άκρες των μαλλιών σου, την φράντζα σου, να δώσεις χρωματικές πινελιές σε όλα τα μαλλιά σου ή να δημιουργήσεις ένα ombre look.

Ανάλογα με το αν θες να κάνεις ένα ανατρεπτικό συνδυασμό χρωμάτων ή όχι, μπορείς να διαλέξεις τα χρώματα που ταιριάζουν στο στυλ σου.

Για πιο ήσυχο πολυδιάστατο χρώμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις διαφορετικούς τόνους τις ίδιας αποχρώσεις απλά για να δώσεις διάσταση στο χρώμα που ήδη έχεις.

Αν παρόλα αυτά προτιμάς την μονοχρωμία στα μαλλιά τότε δεν έχεις περιορισμούς! Διάλεξε το χρώμα που σου πηγαίνει και μπορείς να υποστηρίξεις!

Δες στις παρακάτω φωτογραφίες κάποιες προτάσεις από την Μοντέρνα Σταχτοπούτα με πολυδιάστατα hair color looks και όχι μόνο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *