Τέλος ο Μάρκος Σεφερλής από το Mega. Ποια θα είναι η αντικαταστάτριά του

markos

Τέλος και επίσημα από την πρωινή εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού για τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό. Σύμφωνα με το Epsilon, το Mega θέλει να απευθυνθεί περισσότερο στο γυναικείο κοινό, να αλλάξει δηλαδή το προφίλ της πρωινής του ψυχαγωγικής εκπομπής και να έχει χαμηλότερο κόστος. Αυτός ήταν ο λόγος που οι δρόμοι του Μάρκου Σεφερλή και της εκπομπής δεν συμβαδίζουν πια.

Με βάση τα παραπάνω, αντικαταστάτριά του θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, σύμφωνα και με την Κλεοπάτρα Πατλάκη και όσα είπε στο ”Με το Καλημέρα”.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη είχε δηλώσει πως είναι σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του καναλιού για να παρουσιάσει την πρωινή εκπομπή και όπως φαίνεται κάτι τέτοιο θα συμβεί.

Ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε ανακοίνωσε το τέλος εκτός των άλλων και μέσω των social media πριν λίγες ώρες. Συγκεκριμένα ανέβασε φωτογραφία με όλο το team της εκπομπής γράφοντας: ”Το Mega με Μία θα είναι για πάντα μια ωραία ανάμνηση. Σας ευχαριστώ που ήσασταν μαζί μου και σ΄αυτό το εγχείρημα! Ραντεβού στο Δελφινάριο”.

ladylike.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *