Τα καλύτερα tips περιποίησης των άκρων πριν το καλοκαίρι!

121172Το καλοκαίρι έρχεται και ήρθε η ώρα να μάθουμε τι να κάνουμε ώστε να έχουμε όμορφα χέρια και πόδια, σύμφωνα με το elle.

Αποκτήστε βελούδινα απαλά χέρια!

H επιδερμίδα των χεριών είναι ευαίσθητη και επηρεάζεται εύκολα από τις αλλαγές της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα να χάνει τη φυσική της υγρασία και να ξηραίνεται. Γι’ αυτό, λοιπόν, είναι απαραίτητη η ενυδάτωση της με ειδικές φόρμουλες. Επίσης για να δείχνει ανανεωμένη και λαμπερή φροντίστε να κάνετε απολέπιση μία φορά την εβδομάδα με τα κατάλληλα προϊόντα ώστε να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα.

Tip
: Πριν τον ύπνο απλώστε μια πλούσια στρώση κρέμας και φορέστε βαμβακερά γάντια καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας. Έτσι θα ενυδατώσετε τα χέρια σας σε βάθος.

Φορέστε τα σανδάλια σας χωρίς ενοχές!

Τα πόδια κουράζονται και ταλαιπωρούνται αρκετά μέσα στη μέρα, γι’ αυτό και χρειάζονται φροντίδα. Ανακουφίστε τα κάνοντας αρχικά ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο σε χλιαρό νερό. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε έναν ειδικό τρίφτη, για να λειάνετε το δέρμα και ένα scrub καθαρισμού για να τους χαρίσετε βελούδινη απαλότητα.

Τip: Για ένα αποτέλεσμα με μεγαλύτερη διάρκεια, εντάξτε αυτή την τελετουργία ομορφιάς στο καθημερινό σας ντους.

Σβήστε την κιτρινίλα από τα νύχια!

Ο καλύτερος τρόπος για να την εξαφανίσετε είναι να τα τρίψετε με λεμόνι. Αφού το στύψετε, περάστε τα ένα ένα με το χυμό του για να αποκτήσουν αστραφτερή γυαλάδα. Ολοκληρώστε κάνοντας μασάζ στα πέλματα με μια ειδική κρέμα με κυκλικές κινήσεις. Για καλύτερα αποτελέσματα επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Έτσι θα διατηρούνται πάντα απαλά.

 

govastileto.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *