Τα παλτό της Jennifer Lopez μας δίνουν ιδέες για στιλάτα looks

Το παλτό που θα επιλέξεις για κάθε εμφάνισή σου δίνει extra πόντους στιλ και η Jennifer Lopezφαίνεται πως το γνωρίζει καλά. Η λατίνα pop star μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας έκανε 9 διαφορετικές εμφανίσεις και φυσικά, ήταν κομψή από την κορυφή μέχρι  τα νύχια, επιλέγοντας κάθε φορά και το σωστό παλτό για το outfit της. Λευκό σε total white σύνολο, άνορακ σε πιο αθλητική εμφάνιση, ροζ σε πιο ρομαντικό look, ενώ όλα ήταν ιδανικά ακόμη και για τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα.

Τι χρειάζεσαι, λοιπόν, από ένα παλτό; Να συνδυάζει στιλ, άνεση, ζεστασία και γιατί όχι να είναι το statement κομμάτι στην εμφάνισή σου. Γι’ αυτό αν θέλεις να έχεις ποικιλία, μπορείς να επενδύσεις σε ένα μαύρο και ένα καμηλό που είναι πιο κλασικά και θα τα φοράς με πολλά κομμάτια της ντουλάπας σου, ένα με prints, ένα με γούνινες λεπτομέρειες, ένα σε παστέλ απόχρωση και ένα πιο αθλητικό για τα casual looks σου.

Πάρε ιδέες από τις εμφανίσεις της Jennifer Lopez και από τα παλτό που επιλέξαμε.

joytv.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *