Τα 10 πιο στιλάτα ανδρικά ντυσίματα…

Η πραγματική ουσία του στιλ δεν βρίσκεται στα editorial των εκάστοτε περιοδικών μόδας! Ναι μεν παίρνεις ιδέες και σε βοηθάει να καταλάβεις κάποια πράγματα αλλά η πράξη υλοποιείται αλλού! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!
Ναι στους δρόμους και στις πλατειές των πόλεων και σε ορισμένες από αυτές όπως στο Μιλάνο, στην Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο το φαινόμενο λειτουργεί σαν μια street πασαρέλα! Ο καλύτερος τρόπος για να απορροφήσεις ιδέες είναι να επιλέξεις ένα κεντρικό café που είναι πέρασμα δύο ή περισσότερων δρόμων και να παρατηρήσεις τον κόσμο που περνάει και αφήνει στην άσφαλτο το προσωπικό του στιλ! Και τότε μόνο θα δεις τους συνδυασμούς να απλοποιούνται και να σου δείχνουν πως η απλότητα αποτελεί την υπέρτατη κομψότητα.
Από στιλιστικές «πινελιές» δε, θα πάθεις overdose! Ο ρεαλισμός και η καθημερινότητα θα σου υποδείξουν το στιλ που αρμόζει στην προσωπικότητα σου εφόσον όλα αυτά που θα δεις είναι «επιτεύγματα» ανθρώπων που δεν είναι μοντέλα και «πλαστικές» εικόνες βγαλμένες από περιοδικά. Είναι η πραγματική ζωή και την απαθανατίζει ο φωτογράφος Tommy Ton για το αμερικάνικο GQ!!

Top 10: Street my Style!

 

Aρ. 10 : Total Denim

 

Το denim ύφασμα είναι το πιο ευέλικτο από όλα, και μπορείς να το φοράς όλη μέρα αν κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς. Και τζιν πουκάμισο με τζιν jacket μην το φοβηθείς γιατί δείχνει ότι έχεις άποψη!

Aρ. 9 : Navy Casual

Γλυκό μου navy blazer! Και συνδυασμένο με τζιν ειδικά, button down πουκάμισο και πουα γραβάτα, αλλά και δερμάτινη τσάντα ταχυδρόμο και ταρταρούγα wayfarer δείχνει ότι έχεις αυτοπεποίθηση και tastefull lifestyle!

 

Aρ. 8 : Ντύσιμο αλά ιταλικά

Τζιν πουκάμισο, chinos παντελόνι και wayfarer γυαλιά. Προσοχή όμως στις λεπτομέρειες… το πουκάμισο πρέπει να “φυσάει” για να δώσεις extra στιλ. Do it like Italian way!

Aρ. 7 : “Είμαι sexy και όποια αντέξει”! 

Τα γένια των 5 ημερών “βγάζουν” μια αγριάδα που συγκλονίζει το γυναικείο φύλο. Τα aviator μονόχρωμα γυαλιά ηλίου μια δόση μυστηρίου. Και αν είσαι και γυμνασμένος τότε το τι φοράς έχει πολύ μικρή σημασία!

Aρ. 6 : Ψηλά… τα ρεβέρ

Οι χρωματικοί συνδυασμοί έχουν τον βασικότερο ρόλο στο ντύσιμο. Μην προβείς σε πολλές αντιθέσεις και απογείωσε το στιλ με παρεμβάσεις στα ρεβέρ, για παράδειγμα, με μια ωραία τσάντα από καμβά και γυαλιά ταρταρούγας που δεν περνάνε ποτέ απαρατήρητα!

Aρ. 5 : Trench Coat!

Ό,τι και να φοράς κάτω από ένα trench coat, δεν έχει σημασία γιατί το μάτι της γυναίκας θα πέσει στην καμπαρντίνα! Διάλεξε σχέδιο και χρώμα που να είναι διαχρονικό και κομψό! Και μην ανησυχείς για τίποτα! Το trench θα κάνει όλη την δουλειά!

 

Aρ. 4 : Καρό Mania

Το καρό σακάκι, ότι σχέδιο και να είναι το καρό αποπνέει αρρενωπότητα και δίνει μια σοβαρή σοφιστικέ πινελιά στο στιλ σου. Στο γραφείο με γραβάτα και εκτός χωρίς.

Aρ. 3 : Simple & trendy

Τι πιο άνετο από ένα τζιν, ένα t-shirt και ένα δερμάτινο biker jacket; Sexy, απλό και ταυτόχρονα ακραία γοητευτικό. Οι κανόνες επιβολής του στιλ δεν χρειάζονται πολύπλοκες σκέψεις.Η ρεαλιστική προσέγγιση είναι αρκετή!

Aρ. 2 : Μουσάτος με άποψη

Το κομψό, περιποιημένο μούσι είναι σύμβολο αρρενωπότητας και γοητείας ειδικά, αν συνδυάζεται με ένα κοντοκουρεμένο μαλλί. Κάν’ το λοιπόν κι εσύ σαν τον David Bekham, τον Johnny Depp και πολλούς άλλους σταρ της διεθνούς show biz και τράβηξε τα βλέμματα. Ειδικά, αν είσαι baby face και θέλεις να μοιάζεις πιο ώριμος, αυτός είναι σίγουρα ο ενδεδειγμένος τρόπος. Προσοχή! Αυτό το μούσι θέλει περιποίηση.

Aρ. 1 : Bag it Up!

Ποιος είπε ότι οι μεγάλες τσάντες είναι μόνο γυναικεία υπόθεση! Αν η τεστοστερόνη είναι στα ύψη και η brutal εμφάνιση υπερισχύει τότε μπορείς να κρατήσεις ότι μέγεθος τσάντα θέλεις… σε φυσιολογικά πλαίσια πάντα! Μην το παρακάνεις!

menslounge.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *