Τα 8 πιο έξυπνα τρικ διατροφής και ομορφιάς λίγο πριν τις διακοπές!

Πώς θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά άμεσα; Πώς θα αποκτήσεις beach hair look και τέλειο μαύρισμα σε λίγα λεπτά; Μάθε τα καλύτερα κόλπα για μια άψογη καλοκαιρινή εμφάνιση

Ακόμα κι αν έχεις ήδη προετοιμαστεί για την εμφάνισή σου στην παραλία καθόλη τη διάρκεια του χειμώνα υπάρχει πάντα αυτή η περίοδος λίγο πριν πας διακοπές που αγχώνεσαι και βάζεις τα δυνατά σου για ένα τέλειο κορμί.

Αν πάλι δεν ήσουν σε στρατιωτική πειθαρχία όλον αυτόν τον καιρό, ποντάρεις στις super γρήγορες λύσεις της τελευταίας στιγμής για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όποια και να είναι η περίπτωσή σου, μερικά χρήσιμα tips πολύ λίγες μέρες πριν βγεις για τις βόλτες σου στην παραλία και τα σοκάκια του νησιού είναι αυτά που σώζουν την κατάσταση!

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, θαυματουργές λύσεις δεν υπάρχουν ούτε ελιξίρια ομορφιάς που θα σε μεταμορφώσουν στη στιγμή σε αυτό που φαντάζεσαι. Ωστόσο, με λίγα έξυπνα κόλπα είναι σίγουρο οτι θα φαίνεσαι όμορφη και θα ακτινοβολείς αυτοπεποίθηση, που σε τελική ανάλυση είναι αυτό που σου χαρίζει το πιο γοητευτικό σου χαμόγελο.

Διάλεξε αυτά που σου ταιριάζουν και άσε τον ήλιο και την αλμύρα της θάλασσας να κάνουν τα υπόλοιπα.

 

1. Εξαφάνισε το πρήξιμο στην κοιλιά
Απόφυγε τα σταυροειδή λαχανικά όπως λάχανο, κουνουπίδι και μπρόκολο τις μέρες που θα πας στην παραλία. Ενώ μιλάμε για πολύ υγιεινές τροφές, δυστυχώς τα λαχανικά αυτά προκαλούν ένα παροδικό πρήξιμο στην περιοχή της κοιλιάς που θέλουμε να αποφύγουμε όταν φοράμε το αγαπημένο μας μπικίνι.

2. Κατανάλωσε τροφές που συμβάλλουν στην επίπεδη κοιλιά
Στόχευσε σε τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό που θα βοηθήσουν το σώμα σου να μην κατακρατά υγρά. Το grapefruit που περιέχει 92% νερό, όπως και τα πορτοκάλια και τα μανιτάρια είναι εξειρετικές επιλογές.

3. Γίνε “τακτική”
Το φούσκωμα προκαλείται και από τη δυσκοιλιότητα και ο καλύτερος τρόπος να ελέγξεις την εντερική σου λειτουργία είναι η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε φυτικές ίνες όπως φασόλια, βρόμη και μούρα.

Τip: Το καταλληλότερο πρωινό σε αυτή την περίπτωση είναι βρόμη-αμύγδαλα και μούρα σε μια κούπα γάλα.

4. Δοκίμασε μαύρισμα με αερογράφο
Είναι ακίνδυνος τρόπος και το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό.
Plus: καλύπτει μικροατέλειες του δέρματος όπως ραγάδες και είναι φθηνό (και πιο ασφαλές) σε σχέση με άλλες μεθόδους τεχνητού μαυρίσματος.

5. Προστάτεψε το δέρμα σου
Δεν υπάρχει λόγος να πούμε για 100στή φορά οτι πρέπει να φοράς αντηλιακό πάντα. Το δέρμα σου χάνει ελαστικότητα όσο μεγαλώνεις και δυστυχώς το ήλιος είναι παράγοντας που ευνοεί τη γήρανση και τη χαλάρωση, όπως και την ακμή.

6. Πρόσθεσε βαθιά λάμψη
Για extra bronze όψη στην επιδερμίδα σου δοκίμασε ενυδατικές λοσιόν που περιέχουν χρώμα ή λαμψη στην υφή τους για να ακτινοβολείς τον καλοκαιρινό ήλιο κάθε στιγμή. 

Tip: Μην το παρακάνεις με το bronzer. Το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις είναι το λεγόμενο “sun-kissed” και όχι μια αφύσικη αστραφτερή terracota που βολτάρει στο νησί.

7. Εκμεταλλεύσου το trend της σεζόν, τα beachwaves στα μαλλιά
Τα φυσικά και σχεδόν ατημέλητα κυματιστά μαλλιά είναι φυσικά, sexy και κοριτσίστικα. Επιπλέον αποφεύγεις να σπας τα νεύρα του καλού σου ισιώνοντας επί 2 ώρες τα κατσαρά μαλλιά σου πριν βγείτε για φαγητό. Στην αγορά κυκλοφορούν σπρέ αλατόνερου που πετυχαίνουν ένα natural look ενώ θρέφουν τα μαλλιά μετά την έκθεσή τους στον ήλιο.

8. Στίψε ένα λεμόνι στα μαλλιά σου για να πετύχεις τις απόλυτα φυσικές ξανθές ανταύγειες χωρίς καμία χημική επιβάρυνση
Υπάρχουν βέβαια πολλοί φυσικοί τρόποι να πετύχεις το καλοκαιρινό ξάνοιγμα στα μαλλιά σου με φυσικό τρόπο

 

missbloom.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *