Τι αμοιβή πήρε η τετράχρονη κόρη της Angelina Jolie για τον πρώτο της ρόλο;

Kαι η περιουσία της διάσημης οικογένειας όσο πάει και μεγαλώνει!

Μπορεί τα λεφτά να τους τρέχουν από τα μπατζάκια και μπορεί να έχουν περιουσία για να ζήσουν και τα δισέγγονά τους, αλλά απ’ ότι φαίνεται δεν λένε να χορτάσουν πλούτη!

Ο λόγος για το διάσημο ζεύγος Angelina Jolie και Brad Pitt, στους οποίους μάλλον δεν αρκούν τα χρήματα και οι τεράστιες αμοιβές που παίρνουν οι ίδιοι, και είπαν να βάλουν στο κόλπο και τα… βλαστάρια τους! Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, η τετράχρονη κόρη τους Vivienne, η οποία κάνει το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην νέα ταινία της διάσημης μαμάς της Maleficent, θα λάβει ως αμοιβή το ποσό των 3.000 δολαρίων… την εβδομάδα!

Η μικρούλα λοιπόν, υποδύεται στην ταινία, η οποία έχει να κανει με το γνωστό παραμύθι, Ωραία Κοιμωμένη, την πριγκίπισσα Aurora σε νηπιακή ηλικία με την μητέρα της να αναλαμβάνει τον ομώνυμο ρόλο, δηλαδή αυτόν της κακιάς μάγισσας. Εκτός από την Vivienne μικρότερους ρόλους έχουν και ο Pax με τη Zaharah ενώ η Shiloh η οποία αρχικά ήταν επίσης να συμμετάσχει, αρνήθηκε γιατί… βαριόταν!

Περιμένουμε με αγωνία την ταινία με θέμα τη ζωή της διάσημης οικογένειας, η οποία αν κρίνουμε από τα γεγονότα, μάλλον δεν αργεί!

Πηγή:queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *