Τούλινη φούστα: Πάρε ιδέες από τις celebrities και δημιούργησε το δικό σου party look!

tullle1_645_450

Η τούλινη φούστα επέστρεψε δυναμικά και διεκδικεί μια θέση στα γιορτινά μας σύνολα, και όχι μόνο! Είναι το κομμάτι που κατά καιρούς έχει αγαπηθεί και φορεθεί από πολλές διάσημες, bloggers και fashionistas ανά τον κόσμο, με διάφορους συνδυασμούς και στιλ. Κακά τα ψέματα, η τούλινη φούστα δεν είναι ένα διαχρονικό κομμάτι, αλλά σίγουρα αν την αποκτήσεις και ρισκάρεις μπορείς να δημιουργήσεις ένα ballerina look, goth αποτέλεσμα, fairytale διάθεση ή ακόμα και city chic εμφάνιση! Ναι, τόσα πολλά στιλ μόνο με μια φούστα και τους κατάλληλους συνδυασμούς φυσικά.

palettino

Όσον αφορά στις τάσεις και τα catwalks, την έχουμε δει στον John Galliano, Blumarine, Carolina Herrera, Simone Rocha, Tibi, Vera Wang και πολλούς ακόμα. Ας πάρουμε λοιπόν ιδέες για γιορτινά looks από αγαπημένες stars και ενημερωμένα street styles που μας αποδεικνύουν ότι η τούλινη φούστα δεν είναι μόνο για μπαλαρίνες!

Ξεκινάμε λοιπόν με τις celebrities και συγκεκριμένα με την Jennifer Lawrence. Αν νομίζεις ότι η pastel τούλινη φούστα είναι girly, η Jen σε διαψεύδει. Μπορείς να την αναδείξεις με ένα πουλόβερ και να φέρεις στην επιφάνεια το cool στιλ που όλες λατρεύουμε. Plus: Αν το πουλόβερ σου έχει αστέρια και χρυσόσκονη, τότε ταιριάζει ιδανικά στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Μια από τις ιέρειες του στιλ παραδίδει το δικό της στιλιστικό μάθημα. Θέλεις να φορέσεις την τούλινη φούστα, αλλά να δείχνεις κομψή; Ακολούθησε τον lady like τρόπο της Jessica Alba, η οποία επέλεξε να την αναδείξει με minimal τοπ και πέδιλα σε μαύρο χρώμα, ολοκληρώνοντας και δίνοντας extra στιλ με ένα Brigitte Bardot χτένισμα.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική από τα 60s έως σήμερα, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Κάν’ το όπως η Rita Ora για fairytale αποτέλεσμα. Μια maxi φούστα από τούλι μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με ένα δαντελένιο τοπ. Φρόντισε να διατηρήσεις τη μονοχρωμία και να προσθέσεις στο τέλος μια μαύρη ζώνη που θα τονίσει τη μέση σου.

O τίτλος της Rock & Roll Queen απονέμεται στην Zendaya. Απροσδόκητος, τολμηρός και ανατρεπτικός συνδυασμός που αξίζει να αντιγράψεις. Φαντάζομαι έχεις ήδη στην ντουλάπα σου ένα leather jacket, ένα ζιβάγκο και ένα ζευγάρι χρωματιστές γόβες. Ε, αυτά είναι τα ιδανικά κομμάτια που θα πρωταγωνιστήσουν στο look σου. Plus: Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να μαζέψεις τα μαλλιά σου πίσω, για ένα masculine αποτέλεσμα.

Ντάξει, δεν έχω λόγια! Classy, διαχρονική, στιλάτη και πολλά ακόμα επίθετα. Όταν ακούς τη λέξη “τούλινη φούστα” αμέσως σου έρχεται στο μυαλό η SJP στο παγωμένο Παρίσι, φορώντας μια στο χρώμα της μέντας, σακάκι και πέδιλα σε μεταλλικό χρώμα και φυσικά κρατώντας ένα fur muff.

Η Poppy Delevingne αποδεικνύει πως η ημιδιάφανη τούλινη φούστα δεν είναι υπερβολική. Φόρεσέ την με ένα μαύρο bpxer shorts στο εσωτερικό και ολοκλήρωσε με ένα crop τοπ.

Συνεχίζοντας στα street style, έχω να σου πω ότι η μαύρη τούλινη φούστα και το μαύρο δαντελένιο τοπ είναι ότι πιο στιλάτο μπορείς να επιλέξεις για βραδινές εμφανίσεις. Για extra θηλυκό αποτέλεσμα προτίμησε τις point-toe γόβες.

palettino

Πως θα συνδυάσεις τη λευκή τούλινη φούστα; Να φυσικά με ένα ριγέ, crop τοπ που θα αφήσει ελεύθερη την περιοχή της κοιλιάς και θα κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο sexy. Για να κάνεις πιο ιδιαίτερη την εμφάνισή σου επέλεξε metallic sandals.

Πάμε τώρα στη mini γραμμή της τούλινης φούστας. Φόρεσέ την με opaque καλσόν, μαύρες γόβες για να φαίνονται πιο ψηλά τα πόδια σου κι ένα πουλόβερ σε ανοιχτή απόχρωση.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική από τα 60s έως σήμερα, 24/24 σας περιμένει στο:www.palettino.gr/radio


Λατρεύουμε το goth στιλ. Το έχουμε δει σε catwalks, καθώς και σε πολλές διάσημες. Πως θα το δημιουργήσεις μόνη σου; Συνδύασε μια maxi τούλινη φούστα με ένα leather jacket και ψηλοτάκουνα ankle boots.

Last but not least! Στη λίστα μας προστίθεται η λευκή τούλινη φούστα σε συνδυασμό με ένα burgundy πουλόβερ. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με leopard γόβες που θα τραβήξουν την προσοχή!

tlife.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

palettino

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *