Το βασιλικό… μυστικό αποκαλύπτεται και εμείς κλαίμε από τα γέλια!

Κάθε μεγάλη προσωπικότητα ακολουθείται πάντοτε από πολλούς μύθους, οι οποίοι κανείς δεν ξέρει –εκτός από τους ίδιους- αν όντως ισχύουν, ορισμένες φορές όμως οι φήμες αυτές είναι τόσο… παρατραβηγμένες που καταντούν… αστείες. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, για την οποία μια νέα είδηση έρχεται να δει το φως της δημοσιότητας και να μας κάνει φυσικά να απορούμε για το μέγεθος της φαντασίας που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος.
Τις μέρες αυτές, το ενδιαφέρον των μέσων μονοπωλεί η γέννηση του δεύτερου παιδιού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, οπότε, προκειμένου να καταφέρει κανείς να κεντρίσει το ενδιαφέρον με κάποιο άλλο θέμα, αυτό θα έπρεπε να ήταν πραγματικά συγκλονιστικό. Και έτσι κι έγινε! Σύμφωνα με εξώφυλλο του περιοδικού Globe, ο πρίγκιπας Κάρολος και η αείμνηστη Diana, είχαν αποκτήσει και… τρίτο παιδί, και μάλιστα κορίτσι, ηλικίας 33 χρονών σήμερα. Η ύπαρξη της Sarah, όπως είναι το όνομα της υποτιθέμενης κόρης, έμεινε εσκεμμένα κρυφή, και μάλιστα η ίδια μεταφέρθηκε στην Αμερική, όπου ζει μέχρι σήμερα.
Ο λόγος που κουκούλωσαν την ύπαρξή της; Μα φυσικά γιατί ο τρόπος που ήρθε στον κόσμο δεν ήταν ο πατροπαράδοτος, αλλά η Sarah ήταν αποτέλεσμα εξωσωματικής γονιμοποίησης. Για την ακρίβεια, το πριγκιπικό τότε ζεύγος, είχε καταθέσει το γενετικό υλικό του σε εργαστήριο, προκειμένου να ελέγξουν αν μπορούν να αποκτήσουν απογόνους. Ένα από τα ωάρια της πριγκίπισσας παρέμεινε ζωντανό, και ένας γιατρός το εμφύτευσε, γονιμοποιημένο από τα σπερματοζωάρια του Καρόλου, στην κοιλιά της γυναίκας του.

 

27F44F5700000578-0-image-a-16 1429903338808 88d10
Και η… παράνοια δεν τελειώνει εκεί, αφού το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως τα άλλα δύο παιδιά τους, William και Harry, γνωρίζουν εδώ και καιρό την ύπαρξη της αδερφής τους. Μάλιστα, το ταξίδι που έκαναν πέρσι στην Αμερική, ο πρώτος με την σύζυγό του, Kate,είχε ως πραγματικό σκοπό τη γνωριμία τους, ενώ η 33χρονη αδερφή τους λέγεται ότι έχει ήδη επισκεφθεί την Δούκισσα του Cambridge, προτού γεννήσει, για να της ευχηθεί. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα!

 

queen.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *