Το διατροφικό πρόγραμμα της Jessica Alba για άψογη σιλουέτα

Έτσι διατηρεί η διάσημη ηθοποιός τις τέλειες αναλογίες της…

Mπορεί να είναι από τις πιο σέξι star του Hollywood αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η φύση έχει σταθεί απλόχερη στην Jessica Alba. Μάλιστα, η ίδια η διάσημη ηθοποιός, έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι προσπαθεί πολύ προκειμένου να διατηρήσει τη φόρμα της, καθώς όλα τα μέλη της οικογένειάς της είναι υπέρβαροι.

«Όλοι στην οικογένεια μου είναι υπέρβαροι. Ήθελα να είμαι υγιής, γι’αυτό όταν ήμουν 12 ετών ξεκίνησα να μαγειρεύω. Για το πρωινό μου επιλέγω ομελέτα με ασπράδια και φρούτα ή τυρί cottage και ένα ροδάκινο. Για μεσημεριανό, προτιμώ μια σαλάτα εποχής και για βραδινό βραστά λαχανικά με κοτόπουλο ή ψάρι. Κατά τη διάρκεια της ημέρας έχω πάντα μαζί μου αποξηραμένα φρούτα ή μαύρη σοκολάτα ή γιαούρτι με φράουλες. Δεν τρώω πολλά γλυκά ή ψωμί» αποκαλύπτει η Alba.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια, δεν καταφεύγει σε υπερβολές και απλά προσπαθεί αυτά που τρώει να είναι καλή ποιότητας και κυρίως φρέσκα. «Προσπαθώ να γυμνάζομαι όσο περισσότερο μπορώ. Αλλά η μεγαλύτερη αλλαγή στο σώμα μου επήλθε όταν σταμάτησα να τρώω επεξεργασμένες τροφές. Δεν τρώω καθόλου fast food ή κάτι που είναι συσκευασμένο και γεμάτο αλάτι και συντηρητικά. Τρώω όσο περισσότερα βιολογικά και φρέσκα τρόφιμα μπορώ».

Εδώ σας έχουμε ενδεικτικά μία ημέρα από το πρόγραμμα διατροφής της Jessica:

Πρωινό

1 κούπα βρώμη με μούρα

Ομελέτα με 3-4 ασπράδια αυγών

Μεσημεριανό

170γρ. στήθος κοτόπουλο Σαλάτα εποχής ή

170γρ. τόνο σε νερό Σαλάτα εποχής

Βραδινό

170γρ. φιλέτο μοσχάρι ή κοτόπουλο ή γαλοπούλα

3 μικρές βραστές πατάτες

Βραστά λαχανικά

Σνακ

1 χούφτα αμύγδαλα ανάλατα ή

1 κούπα ποπκορν ανάλατο

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *