ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ CAST ΤΟΥ “FRIENDS”.(Vid)

friends

Μεταξύ μας, τώρα. Πώς μπορείς να σταματήσεις να παρακολουθήσεις τα Φιλαράκια, ξανά και ξανά, όσο κι αν τα έχεις μάθει απ’ έξω; Από ότι φαίνεται, δεν το κάνεις μόνο εσύ και γω.

baner-palettino

Η Jennifer Aniston που έγινε γνωστή στο κοινό για τον ρόλο της ως Rachel Green στο «Friends» από το 1994 μέχρι το 2014 μίλησε το βράδυ της Δευτέρας στο «The One Show» του BBC για τη νέα της ταινία, «Office Christmas Party» που βγαίνει φέτος στην Αμερική. Η συζήτηση, όμως, όπως συνηθίζεται μεταφέρθηκε πίσω στην εποχή των «Friends».

Όταν ένας από τους παρουσιαστές την ρώτησε αν βλέπει ακόμη και σήμερα τις επαναλήψεις της σειράς, εκείνη απάντησε πως τα βλέπει. «Ναι, δεν μπορώ να αντισταθώ. Πρώτα, προσπαθώ να θυμηθώ ποιο επεισόδιο είναι και τις μισές φορές συνειδητοποιώ πως δεν θυμάμαι πολλά πράγματα τελικά. Όλη αυτή η νοσταλγία σε τραβάει μέσα.»

Όσο όμως και αν λάτρεψε την σειρά και τον ρόλο της, φαίνεται πως ένα πράγμα δεν άρεσε ακριβώς σε όλο το cast. «Κανείς δεν ήταν πραγματικά φαν του τραγουδιού των τίτλων,» παραδέχτηκε. «Ήταν λίγο περίεργο να χορεύουμε μέσα σε ένα συντριβάνι, αλλά το κάναμε όπως και να έχει. Σε προηγούμενες συνεντεύξεις, το ίδιο παραδέχτηκαν και οι συνάδελφοι της. «Το κάναμε γιατί μας το είπαν.»

Αυτές τις μέρες, η Aniston η οποία προηγουμένως ήταν διευθύντρια παραγωγής στο δράμα «Cake» στο οποίο και πρωταγωνίστησε, θέλει να δοκιμάσει το ταλέντο της στην σκηνοθεσία. «Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ότι ήμουν μπροστά από την κάμερα τόσα χρόνια που πλέον έχω συλλέξει τόση πληροφορία και γνώση για την σκηνοθεσία και πόσο διασκεδαστικό θα ήταν να πάω αντί μπροστά, πίσω από την κάμερα,» εξήγησε.

Το «Office Christmas Party» κάνει πρεμιέρα στις 8 Δεκεμβρίου στις Ελληνικές αίθουσες.

Εσύ τι γνώμη έχεις για τους τίτλους αρχής από τα «Friends»;

Πηγή:thereviewer.eu


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντεLike” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *