Το ματζούνι που κρατά θεά την 50άρα ΜακΦέρσον

Η Ελ ΜακΦέρσον Ελ ΜακΦέρσον (Elle McPherson) μπήκε στην έκτη δεκαετία (!) της ζωής της και παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή όσο ήταν και στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Αυτό τον καιρό, η 50άρα σταρ κάνει διακοπές στην ιταλική ριβιέρα από όπου και το τελευταίο ποστ της στο Twitter.

 

“Σούπερ πρασινάδες… Ύστερα από ένα σούπερ μπάνιο”, έγραψε στη λεζάντα η ΜακΦέρσον ενώ αν ξεπεράσεις το σοκ του κορμιού της (!) θα δεις ότι στο χέρι της κρατά ένα ποτήρι με ένα πράσινο ζουμί μέσα.

Ε, αυτό είναι και το μυστικό της αιώνιας νιότης της, όπως λέει και η ίδια.

Πρόκειται για το Σούπερ Ελιξίριό της (όντως, έτσι το ονομάζει “The Super Elixir by WelleCo”), ένασυμπλήρωμα διατροφής που είχε κατασκευάσει ειδικά για την Ελ η δρ. Σιμόν Λάουμπστερ (Dr Simone Laubscher PhD), μια ειδική διατροφολόγος της διάσημης κλινικής του Λονδίνου Harley Street, η οποία ειδικεύεται στην πρόληψη ασθενειών.

Η σκόνη, η οποία μπορεί να ραντιστεί επάνω σε σαλάτες ή να ανακατευτεί μέσα σε χυμούς και ροφήματα, λέγεται ότι υποστηρίζει την υγιεινή διατροφή και εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή λειτουργία του οργανισμού.

Το προϊόν ξεπούλησε ήδη δυο φορές από τη στιγμή που λανσαρίστηκε στα Selfridges στις 22 Μαΐου και τον Αύγουστο αναμένεται να βγει και σε άλλα καταστήματα. Δυστυχώς, όπως βλέπουμε στη σελίδα για Online αγορές των Selfridges δεν γίνεται αποστολή εκτός Μ. Βρετανίας, όμως καντε ένα κλικεδώ για να έχετε ιδέα…

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η Ελ έχει δυο γιους από τη σχέση της με τον Αρπάντ Μπουσόν(Arpand Busson) -ο οποίος, παρεμπιπτόντως, μόλις πρόσφατα διέλυσε τον αρραβώνα του με την Ούμα Θέρμαν (Uma Thurman) λίγο αφού εκείνη είχε φέρει στον κόσμο το παιδί τους- και πέρσι παντρεύτηκε τον εκατομμυριούχο Τζόφρι Σόφερ.

 

womenonly.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *