Το σωστό σχήμα φρυδιού ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου.

Τώρα που τα φρύδια βρίσκονται στο επίκεντρο της ομορφιάς, ήρθε η ώρα να βρεις πιο είναι το κατάλληλο σχήμα που θα αναδείψει το πρόσωπό σου!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από τα φρύδια για τη συνολική εικόνα του προσώπου. Είναι η κορνίζα των ματιών σου και αν δεν είναι σωστό το σχήμα τους ακόμα και αν έχεις βρεί το τέλειο make-up ή την ιδανική απόχρωση κραγιόν, πάντα κάτι θα χαλάει το σύνολο! Δες πιο σχήμα πρέπει να επιλέξεις να δώσεις στα φρύδια σου αναλόγως με το σχήμα του προσώπου σου, έτσι ώστε να το αναδείξεις με τις σωστές αναλογίες.

 

1. Μακρύ πρόσωπο

alba

 

Αν έχεις μακρύ πρόσωπο σαν τη Τζέσικα Άλμπα είναι καλό να αποφύγεις τις έντονες γωνίες γιατί θα δώσουν κι άλλο ύψος. Προσπάθησε όσο έίναι δυνατόν να δώσεις ένα πιο οριζόντιο σχήμα έτσι ώστε να τραβήξεις τη προσοχή στο κέντρο του προσώπου εξισορροπώντας ταυτόχρονα το πλάτος του.

 

2. Τετράγωνο

rosie

 

Αν το πρόσωπό σου έχει έντονες γωνίες φρόντσε να μην λεπταίνεις πολύ τα φρύδια σου καθώς όταν είναι πιο πλούσια εξισοροπούν ένα πιο δυνατό σαγόνι. Επίσης είναι πολύ κολακευτικό να έχουν ανοδική τάση και έντονη γωνία.

 

 

 

3. Οβάλ πρόσωπο

anna

 

Αν το πρόσωπο σου είναι οβάλ είσαι από τις τυχερές καθώς είσια ελέυθερη να κάνεις ότι θέλεις με το σχήμα τους, καθώς δεν κινδυνεύεις ιδιαίτερα να χαλάσεις τη συμμετρία του. Προσπάθησε απλά να μην τα βγάζεις πάρα πολύ και τα λεπτύνεις επικίνδυνα πολύ!

 

4. Στρογγυλό σχήμα

ginnifer

 

Αν το πρόσωπό σου είναι στρογγυλό για να το επιμυκήνεις οπτικά δημιούργησε μια μικρή γωνία , φροντίζοντας να είναι κοντύτερο το τελείωμα του φρυδιού, από τη γωνία δηλαδή μέχρι το τέλος.

faysbook.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *