Φουσκωτά μπουφάν, φοριούνται με μανία .

Tα puffer coats επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο και κερδίζουν έδαφος.

Σύμφωνα με τους fashion editors, το puffer coat είναι αυτή τη στιγμή το πιο δημοφιλές jacket στις προτιμήσεις των γυναικών και όπως το Lyst αναφέρει (το Lyst είναι το μεγαλύτερο online fashion site) οι αναζητήσεις για puffer coats από την πλευρά των καταναλωτών έχουν αυξηθεί κατά 280% τον Οκτώβριο, αν και δεν είναι ο πιο κρύος μήνας του χρόνου.

Τα puffer coats που είναι πρώτα σε αναζητήσεις είναι τα πιο μεγάλα σε μέγεθος, οversized και σε XL μέγεθος. Οι τιμές τους διαφέρουν από χώρα σε χώρα, καθώς στο Ηνωμένο Βασίλειο η τιμή του puffer coat μπορεί να φτάσει τα 1000 δολάρια. Οι καταναλωτές εκεί προτιμούν φωτεινά χρώματα αλλά και bold prints. Η άνοδος του puffer coat επιβεβαιώνεται και από τα στατιστικά στοιχεία που δίνει άλλο ένα μεγάλο shopping site, το Stylight που αναφέρει ότι τον Οκτώβριο τα puffer coats είχαν 220% αύξηση στις πωλήσεις τους σε σύγκριση με τον Σεπτέμβριο του 2016. Tα puffer coats τα είδαμε και στις πασαρέλες, στις Εβδομάδες Μόδας για τις collection για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2016. O οίκος Balencianga ξεχώρισε με τα μεγάλο, κόκκινο puffer coat του ενώ puffer coats βλέπουμε και στους οίκους Stella McCartney και Raf Simmons.

Χωρίζουμε τα puffer coats σε τρεις κύριες κατηγορίες: 1) τα μακριά puffer coats (long puffer coats), 2) τα πιο κοντά (short puffer coats) και  3) τα πιο λεπτά (sleek puffer coats). Mπορείς να κάνεις μαζί τους αμέτρητους συνδυασμούς. Από skinny jeans μέχρι ψηλόμεσα παντελόνια, από αθλητική φόρμα μέχρι maxi φούστα. Tα puffer coats θα φορεθούν πολύ. Οι τρεις κατηγορίες που ακολουθούν σου δίνουν ιδέες.

baner-palettino

  • Mακριά  puffer coats: Αγκαλιάζουν το σώμα σου σαν παλτό αλλά είναι ακόμα πιο ζεστά. Τα μακριά puffer coats είναι statement κομμάτι και μπορεί να καθορίσει όλο το outfit σου. Προτίμησε τα έντονα χρώματα και μπορείς να τα συνδυάσεις με όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπας σου (μην το συνδυάσεις με τα πιο φαρδιά σου ρούχα).

baner-palettino

=


 Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

baner-palettino

Κοντά puffer coats:

Aν προτιμάς τα πιο κοντά μπουφάν, τα short puffer coats είναι για σένα. Σε όλες τις αποχρώσεις (από μαύρο μέχρι κόκκινο), τα εν λόγω μπουφάν σε κρατούν σε ζεστή από το πρωί μέχρι το βράδυ.


Η πιο απολαυστική Ελληνική και ξένη μουσική, 24/24 σας περιμένει στο :www.palettino.gr/radio

Sleek puffer coats:

Eίναι η πιο «ελαφριά» βερσιόν των puffer coats καθώς είναι λεπτότερα.  Σε κολακεύουν περισσότερο και μπορούν να συνδυαστούν με jeans και ψηλόμεσα παντελόνια. Κλέβουν τις εντυπώσεις τα χρωματιστά puffer coats.

 

 


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

baner-palettino

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *