Φτιάξε αστερισμούς στον τοίχο του σπιτιού σου

Μπορεί να διανύουμε χειμώνα αλλά μερικές καλοκαιρινές αναμνήσεις δεν ξεθωριάζουν εύκολα. Όπως εκείνο το βράδυ, στην παραλία, στο camping, που ήσασταν ξαπλωμένοι σε διπλανές ψάθες και κοιτούσατε τον ουρανό προσπαθώντας (ο καθένας με τις γνώσεις του) να μαντέψετε τους αστερισμούς που διακρίνονταν πεντακάθαρα.
Είχατε απομονωθεί τόσο πολύ από τον κόσμο που οι φωνές των παιδιών από την παρέα ακούγονταν σαν μακρινοί υπέρηχοι. Είχατε φτάσει σε άλλα αστροφυσικά πεδία, μπορούσατε να αγγίξετε μεγάλες συμπαντικές αλήθειες. Και #truestory

Αυτά είναι γραφικά απομεινάρια αναμνήσεων που ανήκουν σε ένα μακρινό καλοκαίρι που θέλεις να μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη σου.
Αν θέλεις, όμως, να φέρεις τον ουρανό με τ’ άστρα, στον τοίχο του σπιτιού σου, αυτό το DIY θα γίνει σύμμαχός σου. 

Στο asubtlerevelry.com, θα βρεις τη διαδικασία εκτέλεσης η οποία ευτυχώς είναι πάρα πολύ απλή.

1.Αρχικά, κάνε μία έρευνα κι ένα google search για να βρεις τον αστερισμό που θέλεις (υπάρχουν τόσοι πολλοί να διαλέξεις) και το σχέδιο του (επίσης, μπορείς να φανταστείς έναν δικό σου).
2. Σχεδίασε με μικρές κουκίδες το σχήμα του αστερισμού στον τοίχο σου.
3. Μόλις τελειώσεις, κόψε μικρά, στρογγυλά κομμάτια από μαύρη κολλητική ταινία και κόλλησε τα πάνω και χάραξε γραμμές που θα ενώνουν τα σημεία.
4. Μπορείς να καλύψεις άλλα σημεία με μεγαλύτερες κουκίδες και άλλα με μικρότερες, σε κάποια σημεία να κολλήσεις αστεράκια ή τρίγωνα που θα φτιάξεις.

*Ό,τι και να κάνεις, φρόντισε να μη χρησιμοποιήσεις υλικά που μπορεί να καταστρέψουν τον τοίχο σου.

 

cosmopolitan.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *