Χίλιες και μια νύχτες στην κρεβατοκάμαρα

Με δεδομένο φιλενάδες μου, ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι, μετά από το δείπνο που συνήθως προγραμματίζετε για μια τέτοια βραδιά, όπως αυτή της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνο, το επόμενο βήμα είθισται ή τέλος πάντων ελπίζουμε να είναι η κρεβατοκάμαρα.

Οπότε εδώ, θα πρέπει να κάνετε κάποια προετοιμασία, δίνοντας στο χώρο κάποιες ζεστές νότες.

heartΔιακοσμητικές παρεμβάσεις

Για να κάνετε πιο έντονη την εικόνα αυτών των αλλαγών, είναι καλό να επιφυλάξετε κάποιες ευχάριστες εκπλήξεις για τον αγαπημένο σας, μετατρέποντας τον χώρο της κρεβατοκάμαρας που ήξερε, σε μια αισθησιακή κι ερωτική φωλιά.

Σύμμαχοί σας σ’ αυτές τις αλλαγές, μπορούν να είναι αφ’ ενός τα ζεστά χρώματα κι αφ’ ετέρου τα πολυτελή υφάσματα .  Το χρώμα είναι ένας ισχυρός παράγοντας για να προσθέσει στο χώρο σας ρομαντική διάθεση.

Εάν οι τοίχοι στην κρεβατοκάμαρά σας είναι βαμμένοι με ουδέτερα χρώματα όπως το κρεμ της άμμου ή το απαλό πράσινο, μπορείτε να αλλάξετε τελείως την αισθητική του χώρου προσθέτοντας κάποια αντικείμενα – όπως μια νέα κουρτίνα στο παράθυρο ή κάποιο πίνακα στον τοίχο ή μια γωνιά με μαξιλάρες – στα οποία θα κυριαρχεί το ζεστό κόκκινο χρώμα. Εννοείται ότι μια καλή ταπετσαρία , ίσως από την Νέα Υόρκη του’50 ή το Παρίσι του ‘60 θα δώσει μια πολύ διαφορετική πινελιά.

 

Παίξτε με το φως

Εάν θέλετε να κάνετε κάτι απλό και γρήγορο, για ν’ αλλάξετε την ατμόσφαιρα του χώρου, αντικαταστήστε τον διακόπτη που ανάβει το κεντρικό φωτιστικό στο ταβάνι με ένα dimmer (διακόπτη-ροοστάτη).

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα έχετε την δυνατότητα να χαμηλώσετε την ένταση του φωτός και να παίξετε στο χώρο με κεριά που θα τοποθετήσετε πάνω στα κομοδίνα σας.Εδώ όμως κορίτσια, μεγάλη προσοχή !! Τόσο στις «επίμαχες» στιγμές, όσο και μετά… όταν θα φτάσει η ώρα της χαλάρωσης.

 

Υλικά που θα χρησιμοποιήσετε

Το ύφασμα που θα πρέπει να εμπιστευτείτε γι’ αυτή τη βραδιά, φυσικά είναι το μετάξι ή στην ανάγκη το συνθετικό μετάξι. Σαν υλικό, ενδείκνυται και για τα σεντόνια του κρεβατιού σας.

Κεριά και ροδοπέταλα, δίνουν μια ξεχωριστή νότα στο χώρο. Διαλέξτε κεριά σε κόκκινο χρώμα και χρυσό. Τοποθετήστε τα στα κομοδίνα σας, αφού πρώτα από κάτω βάλετε κάτι για να προφυλλάξετε το έπιπλο από τα κεριά που θα στάξουν και μετά, ρίξτε από πάνω ροδοπέταλα, αφήνοντας κάποια να πέσουν στα σεντόνια και στα μαξιλάρια σας.

Εαν υπάρχει μια κοινή αγαπημένη φωτογραφία και των δυό σας, μπορείτε να την δώσετε στα ειδικά καταστήματα και να σας φτιάξουν μ’ αυτήν ένα πόστερ που θα κρεμάσετε σ’ ένα τοίχο της κρεβατοκάμαρας.

Δεν θα πρέπει να παραλείψετε να έχετε στο δωμάτιο κι έναν όμορφο μεγάλο δίσκο, όπου θα έχετε ακουμπισμένη την σαμπάνια σας, φράουλες με σος σοκολάτας, κεριά και τροπικά φρούτα.

Ένας τέτοιος δίσκος με αφροδισιακά καλούδια, είναι ικανός να μετατρέψει το μπουντουάρ σας σε ερωτικό παράδεισο…!

Για να βελτιώσετε ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα του χώρου, φροντίστε να υπάρχει απαλή μουσική και φυσικά, βγάλτε την τηλεόραση από την πρίζα.

Εκτός εάν κι αυτή τη βραδιά, την θεωρείτε απαραίτητη…!

Καλές μου φίλες, μπορεί να είναι όλα μια ιδέα.

Αλλά εμένα, που και που, μ’ αρέσει να παραμυθιάζομαι, να βγαίνω από την σκληρή πραγματικότητα και να ζω το όνειρο.

Αν έχετε κι εσείς λοιπόν βρει το άλλο σας μισό – κανείς μας δεν είναι άλλωστε τέλειος – ζήστε την αυτή τη βραδιά σαν παραμύθι, αφού έτσι κι αλλιώς αύριο η σκληρή πραγματικότητα θα είναι εκεί και θα μας περιμένει.

Καλή μας διασκέδαση !!!

fe-mail.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *