Χαρδαλιάς: Αυτά είναι τα μέτρα που παρατείνονται για 14 ημέρες.

nikos-xardalias-maska-koronoios-31-07-2020

Παράταση για 14 ημέρες σε όλα τα περιοριστικά μέτρα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Διακοπή πτήσεων από Βαρκελώνη και Καταλονία. Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα σε Μύκονο, Πάρο, Αντίπαρο, Σαντορίνη και Χαλκιδική.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων περιορισμού της νόσου για ακόμη 14 ημέρες. Παρατείνονται τα μέτρα για τη τήρηση αποστάσεων. Παρατείνεται για 14 μέρες η υποχρεωτική χρήση μάσκας εκτός από χώρους εστίασης. Παρατείνονται για 14 μέρες τα μέτρα για παραλίες, εκκλησίες, η αναστολή των πανηγυριών και εκδηλώσεις όπου ο κόσμος είναι όρθιος. Ακόμη παρατείνεται για τα 14 ημέρες ο περιορισμός σε πλοίο που έρχονται από το εξωτερικό.


ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο κ. Χαρδαλιάς παρατείνονται για 14 ημέρες τα εξής μέτρα:

Ο περιορισμός του αριθμού των πελατών στα καταστήματα ανάλογα με τα τετραγωνικά. Η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρου. Τα μέτρα προστασίας στις παραλίες. Η παράταση αναστολής ανοικτών εκδηλώσεων, πανηγυριών καθώς των εκδηλώσεων με το κοινό όρθιο. Παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα σε Μύκονο, Πάρο, Αντίπαρο, Σαντορίνη και Χαλκιδική.

Η αναστολή των επισκεπτηρίων σε γηροκομεία, νοσοκομεία. Παρατείνονται τα μέτρα τήρησης αποστάσεων σε ΚΥΤ. Ακόμη παρατείνεται ως 15/9:

O δειγματοληπτικός έλεγχος εισερχομένων από το εξωτερικό καθώς και οι προϋποθέσεις εισόδου από τα χερσαία σύνορα.

Ακόμη ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως αναστέλλεται η υποχρέωση για αρνητικό τεστ για τους επισκέπτες από την Ολλανδία, ενώ επιβάλλεται η διακοπή πτήσεων από Καταλονία και Βαρκελώνη λόγω αυξημένων κρουσμάτων.

newsit.gr

 

ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *