Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα 12 ζώδια !

Οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν κι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγουμε από την θλιβερή πραγματικότητα είναι να ασχοληθούμε λίγο με τους φίλους μας, τους συγγενείς, με πρόσωπα που αξίζουν την φροντίδα και το ενδιαφέρον μας. Το δίλημμα βέβαια είναι πάντα τί θα προσφέρουμε στον καθένα για να τον ικανοποιήσουμε. Τα οικονομικά περιθώρια φυσικά, για τις περισσότερες είναι μηδαμινά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θ’ αφήσουμε την οικονομική κρίση να μας στερήσει τη δυνατότητα, για να δώσουμε λίγη χαρά στ’ αγαπημένα μας πρόσωπα.  Ας δούμε λοιπόν μαζί έγκαιρα, για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, τι είναι αυτό που το ενθουσιάζει, για να μπορέσουμε να τους ικανοποιήσουμε όλους, σύμφωνα με τις δυνατότητές μας.

 

Κριός

Ο Κριός λατρεύει τη χαρούμενη, ενθουσιώδη και εορταστική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων. Θα δυσκολευτείτε να κρατήσετε μυστικό το δώρο που διαλέξατε για κείνον, αφού θα προσπαθήσει επίμονα να σας «ψαρέψει». Ξέρει όλες τις κρυψώνες σας και θα το βρει εύκολα. Έτσι, επειδή η απογοήτευσή του θα είναι τεράστια αν δεν υπάρχει γι΄αυτόν μια εορταστική έκπληξη, αγοράστε του κάτι την τελευταία στιγμή. Μην απαντάτε στις πιεστικές του ερωτήσεις σχετικά με το δώρο που του έχετε αγοράσει ή σκοπεύετε να του αγοράσετε. Χαρίστε του τα δώρα σας μέσα σε κουτιά διαφόρων σχημάτων και μεγεθών, κατά προτίμηση στα χρώματα του λευκού, κόκκινου και χρυσού. Τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος του Κριού, αλλά μάλλον δεδομένων των συνθηκών θ΄αργήσει να τα πάρει, γι΄αυτό ας πάμε σε κάτι φθηνότερο, όπως ο χαλκός, το μέταλλο που σχετίζεται με αυτό το ζώδιο. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Κριούς: Εισιτήρια για μια αθλητική εκδήλωση ή για μια ξεχωριστή εμπειρία, όπως Paintball ή ελεύθερη πτώση, παιχνίδια για τον υπολογιστή, μπαστούνι και μπάλα του γκολφ, αθλητικά είδη, γάντια οδήγησης, ηλεκτρονικά παιχνίδια, dvd player, mp3 player αυτοκινήτου, εξοπλισμός πυγμαχίας, γυάλινα στολίδια. Πολύ όμορφο δώρο για κείνον είναι να κλείσετε δωμάτιο σε ξενοδοχείο για ένα ζουζουνιάρικο σ/κ, και σίγουρα ένα κομψό ρολόι θα του ήταν απαραίτητο, καθώς ο Κριός είναι πάντα τόσο απασχολημένος που χάνει εύκολα την αίσθηση του χρόνου!

Ταύρος

Ο Ταύρος ενδιαφέρεται πολύ για το χρήμα, είναι πρακτικός και προσγειωμένος. Μην σπαταλάτε τα χρήματά σας σε πολλά φτηνά δωράκια και άχρηστα μικροπράγματα. Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό του τον κάνει απαιτητικό, γι΄αυτό δίνει βάρος στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Όταν αγοράζετε δώρα για κείνον, επιλέξτε πράγματα όμορφα, ανθεκτικά και πρακτικά. Ψάξτε για κάτι που θα μπορούσε να ερεθίσει τις αισθήσεις του της γεύσης, της αφής ή της όσφρησης. Ο Ταύρος εκτιμά την τέχνη, τη μουσική και τα χειροποίητα αντικείμενα, αλλά καθετί φτηνιάρικο και κακόγουστο τον απωθεί. Οτιδήποτε λιγότερο από το καλύτερο θα προσβάλλει την αισθητική του. Το πράσινο, το απαλό γαλάζιο και το ροζ είναι τα χρώματα του, και το σμαράγδι ο πολύτιμος λίθος που του ταιριάζει. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Ταύρους: Κοσμήματα, αρώματα, aftershave, δερμάτινο πορτοφόλι, στολίδια κήπου, ηλεκτρικά εργαλεία, παιχνίδια κατασκευών, αντίκες, χαλιά, μπότες πεζοπορίας, και κασκόλ, επειδή οι Ταύροι έχουν συχνά προβλήματα με το λαιμό τους.

Δίδυμοι

Είναι εύκολο να ευχαριστήσει κανείς έναν Δίδυμο, γιατί θέλει να τα δοκιμάσει όλα έστω και μία φορά στη ζωή του. Οτιδήποτε ασυνήθιστο πιάσει το μάτι σας, είναι βέβαιο ότι θα τον ενθουσιάσει. Ένα ολοκαίνουργιο προϊόν στην αγορά, γκατζετάκια και σύγχρονες συσκευές, παιχνίδια μυαλού, βιβλία και επιτραπέζια, που είναι κι από τα πιο αγαπημένα του. Το χρώμα του λεμονιού είναι αυτό που του ταιριάζει και ο αχάτης ο πολύτιμος λίθος του. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Διδύμους: Βιβλία, διανοητικά παιχνίδια, ηλεκτρονική ατζέντα, κινητό, κονσόλα, συλλογή ταινιών dvd, ηλεκτρονικά παιχνίδια, επιτραπέζια, παζλ 3-D, ηλεκτρονικό σκάκι , scrabble, τρένο μινιατούρα, τόμος σταυρολέξων.

Καρκίνος

Το καλύτερο δώρο Χριστουγέννων για τον Καρκίνο είναι αυτό που δεν αγοράζεται με χρήματα: διοργανώστε μια οικογενειακή συγκέντρωση για να νιώσει πραγματικά ευτυχισμένος. Θα του αρέσει όποιο δώρο κι αν του πάρετε, καθώς γι΄αυτόν δεν μετράει το μέγεθος, το κόστος ή το ίδιο το δώρο, αλλά η σκέψη. Η απλότητα τον συγκινεί, και θα σας είναι ευγνώμων αν του χαρίσετε κάτι για το σπίτι ή προσθέσετε ένα αντικείμενο σε μία από τις πολλές συλλογές του. Το γκρι και το πράσινο είναι τα χρώματά του, το μαργαριτάρι ο πολύτιμος λίθος του, και το ασήμι το μέταλλο που συνδέεται με αυτό το ζώδιο. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Καρκίνους: Ένα οικογενειακό πορτρέτο, φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα, ημερολόγιο, καλάθι για τρόφιμα, βιβλία μαγειρικής, ατμομάγειρας, πορσελάνινη κούκλα, λούτρινα παιχνίδια.

Λέων

Ο Λέων δίνει την ψυχή του σε κάθε γιορτή του χρόνου και επαναλαμβάνει πάντα την ίδια ατάκα: τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι τα καλύτερα! Είναι τρομερά γενναιόδωρο ζώδιο και του αρέσει να πληρώνει αδρά για τους φίλους και την οικογένειά του, έτσι είναι πιθανό να ξοδέψει μια περιουσία για δώρα και διακόσμηση. Το νου σας, όμως, γιατί θα περιμένει οπωσδήποτε να κάνετε το ίδιο και σεις. Άντε, λοιπόν, να σκεφτείς, τι μπορείς να αγοράσεις σε κάποιον που τα έχει όλα. Η απάντηση είναι μία: πάρτε του κι άλλα, από όσα ήδη έχει, αφού δεν χορταίνει ποτέ από κάτι που αγαπά, ιδίως κοσμήματα ή οτιδήποτε λαμπερό και εκθαμβωτικό. Ανεξάρτητα από το τι θα του χαρίσετε, φροντίστε να είναι το μεγαλύτερο και το καλύτερο. Θέλει να αισθάνεται πως το δώρο του επιλέχθηκε με προσοχή και αγοράστηκε ειδικά για κείνον. Πάρτε του επώνυμα πράγματα και αντικείμενα πολύ ελκυστικά, που να χτυπάνε αμέσως το μάτι. Το χρυσοκίτρινο και το πορτοκαλί είναι τα χρώματα του, το ρουμπίνι ο πολύτιμος λίθος του, και ο χρυσός το μέταλλο που συνδέεται με το ζώδιό του. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Λέοντες: Εντυπωσιακά κοσμήματα (όσο μεγαλύτερη η πέτρα, τόσο το καλύτερο), ένα χρυσό ρολόι, διακοπές σε ένα πολύ ζεστό μέρος, εισιτήρια για το θέατρο, ένα πολυτελές ανατολίτικο χαλί, αρώματα, μπιζουτιέρα, σετ μανικιούρ, και το μεγαλύτερο κουτί σοκολατάκια που μπορείτε να βρείτε!

Παρθένος

Η Παρθένος είναι ένα λογικό ζώδιο, που προτιμά τα χρήσιμα και πρακτικά δώρα. Ελέγξτε, όμως την τιμή, καθώς θα θέλει να ξέρει αν δίνετε αξία στο χρήμα, γιατί ακόμα κι αν δεν ρωτήσει από τακτ πόσο κόστισε, σίγουρα μέσα του θα θέλει πολύ να το κάνει. Θα νιώσει ευγνώμων αν του χαρίσετε κάτι που του αρέσει, αλλά επειδή έχει ιδιότροπα γούστα, βολιδοσκοπήστε καλύτερα τα πράγματα πριν την αγορά, για να μην ξενερώσει. Διαλέξτε με προσοχή το περιτύλιγμα, καθώς εκτιμά τα καθαρά πακέτα που ταιριάζουν με το δώρο που περιέχουν. Το μέγεθος μη σας απασχολεί, αφού το ζώδιο αυτό πιστεύει πως τα πολυτιμότερα πράγματα μπαίνουν συχνά σε μικρή συσκευασία. Το σκούρο μπλε, το σκούρο γκρι και το καφέ είναι τα χρώματα του, και ο σαρδόνυχας ο πολύτιμος λίθος που του ταιριάζει. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Παρθένους: Ηλεκτρονική ατζέντα, συνδρομή σε κάποιο περιοδικό, στυλό-σετ, ρολόι, βιβλία, επιτραπέζια οικογενειακά παιχνίδια, ένα κουτί πρώτων βοηθειών, σετ χειροτεχνίας, θήκη για τα cd, έναν ιονιστή για να καθαρίζει την ατμόσφαιρα, ένα φλις μπουφάν.

Ζυγός

Ό,τι όμορφο και καλλιτεχνικό θα ενθουσιάσει το Ζυγό, αφού κυβερνάται από την Αφροδίτη. Αγαπά τα λουλούδια, τα φανταχτερά αντικείμενα, τα ρούχα, τα κοσμήματα και τα αρώματα. Στείλτε τον στο φεγγάρι με ένα καινούργιο κουτί χρωμάτων, με μια σπάνια παρτιτούρα ή ακόμα κι ένα μουσικό όργανο. Προγραμματίστε μια μεγάλη οικογενειακή γιορτή αυτά τα Χριστούγεννα, καθώς ο κοινωνικός Ζυγός δεν νιώθει καθόλου εορταστικά, όταν γιορτάζει μόνος του. Τα παστέλ, το απαλό ροζ και το μπλε είναι τα χρώματα του, το ζαφείρι ο πολύτιμος λίθος του, και ο χαλκός το μέταλλο που σχετίζεται με το ζώδιό του. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Ζυγούς: Φίνα κοσμήματα, ένα χρυσό δαχτυλίδι, δωροεπιταγή για αγορά ρούχων, cd για τη συλλογή του, ένας πίνακας ή μια στάμπα από τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, σετ καλλυντικών, ζωγραφισμένα στο χέρι συλλεκτικά αντικείμενα, επώνυμα αρώματα, aftershave, σεντούκι, καβαλέτο, βερνύκια νυχιών.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός μπορεί να αντιμετωπίσει τα Χριστούγεννα ως περιττή σπατάλη, αλλά ακόμη και ο Σκρουτζ ενέδωσε στο τέλος. Δεν μπορεί να καταλάβει την κοινοτοπία και την ελαφρότητα των γιορτών, αλλά μερικά ποτάκια θα τον βοηθήσουν να βγάλει στην επιφάνεια το εορταστικό του πνεύμα. Παρά τα όσα λέει, απολαμβάνει το στοιχείο της έκπληξης, έτσι σκεφτείτε ένα ασυνήθιστο δώρο και καλέστε τον να μαντέψει! Ο Σκορπιός λατρεύει το μυστήριο και αναμφίβολα θα έχει και κείνος φυλάξει μερικές εκπλήξεις για σας. Το πράσινο της θάλασσας, το σκούρο κόκκινο και το καφέ είναι τα χρώματά του, ενώ το οπάλι είναι ο πολύτιμος λίθος που του ταιριάζει. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Σκορπιούς: Ένα φίνο μπουκάλι από το αγαπημένο του ποτό, βιβλία μεταφυσικής, κάρτες ταρώ, αστυνομικά μυθιστορήματα, σέξι εσώρουχα, μια δωροεπιταγή.

Τοξότης

Αν ένα τζίνι ζητούσε από τον Τοξότη τρεις χριστουγεννιάτικες ευχές, η πρώτη θα ήταν να περάσει τις γιορτές σε μια ξένη χώρα ή κάπου μακριά από τα τετριμμένα, κάπου που το φυσικό περιβάλλον θα είναι απαραιτήτως στολισμένο με πούλιες και γκλίτερ. Η δεύτερη ευχή θα ήταν, να έχει μια παρέα πρόθυμη για χαλάρωση και διασκέδαση. Και η τρίτη, τα δώρα που θα του κάνουν να του φέρνουν χαρά. Ο Τοξότης αγαπά πολύ τα κατοικίδια, έτσι θα το εκτιμούσε αν έπαιρνε για δώρο ένα αξεσουάρ για τον μικρό του φίλο. Ενδιαφέρεται, επίσης, για τον αθλητισμό, του αρέσει να μαθαίνει μέσα από ταξίδια και μελέτη και θα ήταν ευπρόσδεκτο ένα βιβλίο σχετικό με κάποιο από τα άπειρα ενδιαφέροντά του. Το μωβ είναι το χρώμα του και το τοπάζι ο πολύτιμος λίθος που του ταιριάζει περισσότερο. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Τοξότες: ποδήλατο βουνού, καλάθι πικ-νικ, βαλίτσα, φωτογραφική μηχανή, αθλητικά είδη, κινητό, εξοπλισμός κατασκήνωσης, λαχεία, ταξιδιωτικά εισιτήρια, φλιπεράκι, ταξιδιωτικά ή χιουμοριστικά βιβλία, παιχνίδια εξωτερικού χώρου, δερμάτινο πορτοφόλι. Μπορείτε επίσης να κανονίσετε να πάτε μια μέρα μαζί σε κάποια αθλητική εκδήλωση.

Αιγόκερως

Το θέμα με τον Αιγόκερω δεν είναι ΤΙ πρέπει να του πάρεις, αλλά τι ΔΕΝ πρέπει να του πάρεις. Δεν του αρέσουν τα πολύ επιτηδευμένα, υπερβολικά ή επιδεικτικά δώρα. Ο ίδιος συνηθίζει να αγοράζει για τους ίδιους ανθρώπους ακριβώς τα ίδια δώρα κάθε χρόνο, έτσι μπορεί να σκεφτεί πως θα κάνετε και σεις το ίδιο. Επειδή, όμως, ποτέ δεν περιμένει πολλά, είναι αρκετά εύκολο να διαλέξετε κάτι για έναν Αιγόκερω. Ένα ασυνήθιστο δώρο θα του προκαλέσει πραγματική έκπληξη. Το γκρι, το σκούρο πράσινο και το καφέ είναι τα χρώματά του και το τυρκουάζ ο πολύτιμος λίθος που του ταιριάζει. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Αιγόκερους: Οτιδήποτε χρήσιμο, κάτι για την κουζίνα που να είναι τόσο ευχάριστο όσο και λειτουργικό, διακριτικά κοσμήματα, τσάντα ή πορτοφόλι σε μαύρο, ενημερωτικά βιβλία και βίντεο, αρώματα.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι εντελώς απρόβλεπτος, έτσι για να είστε σίγουροι τι θα ήθελε για δώρο Χριστουγέννων, τσεκάρετέ το πρώτα. Συνήθως ένας Υδροχόος έχει πολλά χόμπι, ωστόσο οι προτιμήσεις του αλλάζουν ξαφνικά, οπότε ρωτήστε τον για να μάθετε ποιο είναι το τελευταίο του πάθος. Αυτή η διορατική ψυχή λατρεύει τα αντικείμενα που σχετίζονται με τη νέα τεχνολογία, έτσι οτιδήποτε ηλεκτρονικό θα του χαρίσει πολλές ώρες διασκέδασης. Το μπλε ελεκτρίκ είναι το χρώμα του και ο αμέθυστος ο πολύτιμος λίθος που του ταιριάζει. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Υδροχόους: Το πιο πρόσφατο ηλεκτρονικό μαραφέτι της αγοράς, φορητή τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο, λέιζερ, λάμπα οπτικών ινών, ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, διαδραστικό ρομπότ, dvd player, ηλεκτρικό τρένο, τηλεσκόπιο, κινητό, ανιχνευτή μετάλλων.

Ιχθείς

Ο Ιχθείς αγαπά τη μαγική ατμόσφαιρα και τα λαμπερά χρώματα των Χριστουγέννων. Αυτό το ρομαντικό ζώδιο δεν χορταίνει την εορταστική διακόσμηση και τα συνακόλουθα, έτσι οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και οι παραδόσεις που τα συνοδεύουν αξίζουν τόσο όσο και η ίδια η χαρμόσυνη αυτή μέρα. Είναι το πιο βολικό ζώδιο από όλα, όταν πρόκειται να του αγοράσει κάποιος ένα δώρο, αλλά το πολυτιμότερο από όλα τα δώρα είναι πάντα η χαρά που θέλει να δίνει στους άλλους. Το πράσινο της θάλασσας είναι το χρώμα του, και η φεγγαρόπετρα ο πολύτιμος λίθος που του ταιριάζει. Λίστα δώρων για φίλους και συγγενείς Ιχθείς: Αρώματα, άλατα μπάνιου, αρωματικά κεριά, αιθέρια έλαια, μια ποιητική συλλογή, μπουρνούζι, κάλτσες, σοκολάτες, ξυπνητήρι, μενταγιόν, ηλεκτρονική ατζέντα, δαχτυλίδι ποδιού

fe-mail.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *