Όσκαρ ατυχίας: Δέκα άνθρωποι που δεν θα ήθελες να είσαι στη θέση τους

Είναι ωραίο ένας άνθρωπος να έχει την τύχη με το μέρος του και όλα να του πηγαίνουν δεξιά, να βλέπει τη ζωή του να προχωρά και να εξελίσσεται όπως επιθυμεί χωρίς ο ίδιος να κάνει ιδιαίτερη προσπάθεια.

Παρόλα αυτά υπάρχουν και εκείνοι, που μπορεί να κοπιάζουν περισσότερο από άλλους, αλλά να βλέπουν τις προσπάθειές τους να πέφτουν στο κενό, γιατί το σύμπαν συνωμοτεί εναντίον τους.

Αξίζει να δούμε μερικές χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

10. Κωστής Μητσοτάκης

Όχι δεν πρόκειται για τον πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας, πρόκειται για απλή συνωνυμία, καθώς ο πρώτος είναι μάλλον από τους πιο τυχερούς Έλληνες, σε αντίθεση με τον δεύτερο που ήταν ο μόνος κάτοικος του Ισπανικού χωριού που δεν είχε αγοράσει έναν από τους τυχερούς λαχνούς που έκανα όλους του κατοίκους εκατομμυριούχους, πλην του αναφερόμενου.

Φαίνεται πως ο Κωστής Μητσοτάκης είναι ένας από τους πιο άτυχους ανθρώπους του κόσμου, καθώς όπως αναφέρεται δεν μπόρεσε να προμηθευτεί τον τυχερό λαχνό επειδή ζούσε μόλις 500 μέτρα από το χωριό και ο λαχειοπώλης δεν πέρασε ποτέ από το σπίτι του, έτσι έχασε το μερίδιό του από τα κέρδη, που ανήλθαν στα 950 εκατομμύρια δολάρια.

9. Έρικ Νόρρι

Ο Έρικ φαίνεται πως ζει από θαύμα καθώς τον έχει δαγκώσει καρχαρίας και μαϊμού, αλλά τον έχει τσιμπήσει και φίδι. Η κακή του τύχη ξεκίνησε από την παιδική του ηλικία, όταν ήταν 10 ετών και χτυπήθηκε από κεραυνό και επέζησε, ωστόσο η ζωή του από τότε ήταν γεμάτη ατυχίες.

8. Μέλανι Μαρτίνεζ

 Μέσα σε 40 χρόνια η Μέλανι έχασε 4 σπίτια από αεροστρόβιλους. Ενώ, όπως αναφέρεται το πέμπτο της σπίτι, στο οποίο αποφάσισε να κάνει μια ανακαίνιση 20 χιλιάδων δολαρίων καταστράφηκε από πλημμύρες λίγους μήνες μετά την ανακαίνιση. Αργότερα η Μέλανι εγκατέλειψε τις προσπάθειάς, φοβούμενη μια νέα καταστροφή.

7. Τζον Λιν

Ο Τζον πρέπει να είναι ο πιο άτυχος Άγγλος, καθώς έχει υποστεί 16 σοβαρούς τραυματισμούς που λίγο έλειψαν να του στοιχίσουν τη ζωή. Ο άτυχος άνδρας επιβίωσε όταν στο ορυχείο που εργαζόταν έπεσαν πέτρες και τον καταπλάκωσαν. Στη συνέχεια όταν επέστρεφε στο σπίτι του, έχοντας πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε συγκρούστηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί εκ νέου στο ήδη σπασμένο χέρι του.

6. Βάιολετ Τζεσοπ

 Η Βάιολετ ήταν επιτηρήτρια της διαδρομής που ακολούθησε ο Τιτανικός, γνωρίζοντας την έκβαση της ιστορίας του πλοίου, μάλλον δεν έκανε πολύ καλά τη δουλειά της. Μάλιστα η ίδια είχε εργαστεί για λογαριασμό άλλων δυο πλοίων που βυθίστηκαν, σε μια από τις περιπτώσεις το πλοίο συγκρούστηκε με άλλο, ενώ το τρίτο βυθίστηκε μετά από σύγκρουση με βράχια.

5. Τζοι Γκριν

Ο Τζοι έχασε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τον συγκάτοικο του για τη δημιουργία του προγράμματος που σχεδίαζε. Ο συγκάτοικος του ήταν ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Όλα αυτά χάρη στη  συμβουλή του πατέρα του να μην εμπλακεί στο εγχείρημα. Απέρριψε το 5% των μετοχών του Facebook, που του προσφέρθηκε. Οι μετοχές αξίζουν σήμερα 7 δισ. δολάρια.

4. Τζόελ Ιφέργκαν

 Ο Τζόελ είναι ένας από τους πιο άτυχους ανθρώπους του κόσμου, αφού δεν κατάφερε να εισπράξει τα κέρδη του Τζόκερ που είχε κερδίσει για 7 δευτερόλεπτα. Κι όμως, καθυστέρησε μόλις 7 δευτερόλεπτα να καταθέσει το δελτίο και  αρνήθηκαν να του δώσουν τα χρήματα.

Μάλιστα το δικαστήριο, στο οποίο απευθύνθηκε για να ασκήσει έφεση για την απόφαση όχι μόνο δεν τον δικαίωσε, αλλά του στοίχισε κιόλας!

3. Χένρι Ζίγκλαντ

Ενώ χρησιμοποιούσε δυναμίτη για να ξεριζώσει ένα δέντρο, σκοτώθηκε από μια σφαίρα που είχε εγκλωβιστεί στο φλοιό του δέντρου, 20 χρόνια πριν χάσει τη ζωή του. Ωστόσο, όπως αναφέρεται η σφαίρα προοριζόταν για αυτόν, καθώς ο αδελφός της πρώην του, τον είχε πυροβολήσει σε μια προσπάθεια να τον εκδικηθεί για την αυτοκτονία της αδελφής του. Φαίνεται πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

2. Ρόι Σάλιβαν

Είναι ο μόνος άνδρας στον πλανήτη που έχει χτυπηθεί 7 φορές από κεραυνούς, η πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι σχεδόν ανύπαρκτη, ωστόσο ο Ρόι είναι η εξαίρεση στον κανόνα.

Την τελευταία φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο γλύτωσε από θαύμα, καθώς μετά το χτύπημα την ώρα που ψάρευε του επιτέθηκε μια αρκούδα που προσπάθησε να της πάρει το ψάρι. Μάλλον ο Ροι μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός.

1. Τσουτόμου Γιαμαγκούσι

Την κορυφή της λίστας καταλαμβάνει, όχι άδικα, ο Τσουτόμου που ήταν παρών και στις δυο εκρήξεις ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι και επιβίωσε και στις δύο περιπτώσεις. Πόσο τυχερός ή άτυχος μπορεί να είναι κάποιος και ποιες είναι οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο;

Ακόμη, αναφέρεται πως μετά τις εκρήξεις ήταν για 12 ολόκληρα χρόνια τραυματισμένος και τυλιγμένος με επιδέσμους, μάλιστα έχασε την ακοή του από το ένα αυτί, ενώ είδε την γυναίκα και τον γιο του να πεθαίνουν από τη ραδιενέργεια.

news247.gr
Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο : shop.palettino.gr
 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *