Τα εφιαλτικά παιδικά χρόνια της Vanessa Mae.

Την ώρα που ετοιμαζόταν να κατέβει τις χιονισμένες πλαγιές του Σότσι έλαβε πολλά μηνύματα με ευχές. Ενα, λιτό και τυπικό την παραξένεψε. Κατάλαβε πως ήταν η μητέρα της. Η Βανέσα Μέι δεν ήταν η μοναδική από τους αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων που έπαιρνε ένα τέτοιο SMS. Μόνο που η βιολονίστα έχει να μιλήσει με τη μητέρα της περισσότερα από δέκα χρόνια.

Στην πρώτη της συνέντευξη από την εμφάνισή της στο Σότσι, εκεί που άφησε για λίγο το βιολί της και έκανε το ντεμπούτο της στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση εκπροσωπώντας την Ταϊλάνδη στο σκι, η Βανέσα Μέι αποκάλυψε την εφιαλτική παιδική ηλικία της, μιλώντας για το πώς η μητέρα της τη χτυπούσε και την ανάγκαζε να την προσκυνά για να ζητήσει συγχώρεση.
Η 35χρονη σήμερα βιρτουόζος του βιολιού περιέγραψε την Πάμελα Ταν Νίκολσον, τη γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, ως έναν πολύ σκληρό άνθρωπο. Οπως είπε, τη χτυπούσε- συχνά στο πρόσωπο- την ανάγκαζε να γονατίζει μπροστά της και της τραβούσε τα αφτιά ζητώντας από την κόρη της να εκλιπαρεί για συγχώρεση. Οι δύο τους δεν έχουν ξαναμιλήσει από τότε που η Μέι, στα 21 της, αποφάσισε να «απολύσει» τη μητέρα της που έως τότε εκτελούσε χρέη μάνατζερ. Το μήνυμα που της έστειλε στους Ολυμπιακούς αγώνες ήταν η πρώτη επικοινωνία τους από τότε.

 

 

Βέβαια, όπως είπε η Μέι στην Daily Mail, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα και αναθέρμανση των σχέσεών τους. «Σκέφτηκα ότι ήταν ένα ωραίο μήνυμα, αλλά μέχρι εκεί», λέει, ενώ αποκαλύπτει πως της απάντησε έπειτα από μία εβδομάδα, απολογούμενη για την καθυστέρηση και ευχαριστώντας την για τις ευχές της.

 

 

Η μητέρα της ήταν τόσο αυταρχική, που επέτρεψε στην Μέι να βγει από το σπίτι μόνη της μόνο όταν έκλεισε τα 20 χρόνια της. «Είχα βρεθεί μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους στη σκηνή και σε εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά δεν ήξερα πώς να περάσω απέναντι το δρόμο», λέει η βιολονίστα γελώντας. «Δεν έστρωνα ποτέ το κρεβάτι μου, δεν έφτιαχνα το πρωινό μου, δεν περπατούσα μόνη μου στο δρόμο. Ολα ήταν έτσι σχεδιασμένα ώστε να επικεντρωθώ στην καριέρα μου στο βιολί. Μπορεί με πει κανείς είτε κακομαθημένη, είτε παγιδευμένη» συμπληρώνει.

 

 

Η ψύχωση της μητέρας της με την καριέρα της Μέι έφτανε στο σημείο να τη χαστουκίζει αν δεν έπαιζε τέλεια κάποιο κομμάτι. «Κάποτε τόσο η μητέρα μου όσο και ο δάσκαλος της μουσικής εκνευρίστηκαν με το παίξιμό μου. Και με χτύπησαν ταυτόχρονα», θυμάται.

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Εκπτώσεις έως -60% στο:http://shop.palettino.gr/

Πηγή: iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *