Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Ομορφιά » Aποκτήστε τέλειες μπούκλες και εντυπωσιάστε το βράδυ της Ανάστασης.
    

Aποκτήστε τέλειες μπούκλες και εντυπωσιάστε το βράδυ της Ανάστασης.

Θέλεις απαλά κυματιστά μαλλιά ή έντονες μπούκλες; Δεν είναι και τόσο δύσκολο! Ο John D, κομμωτής των σταρς – Natalie Portman, Selena Gomez, σου αποκαλύπτει τα μυστικά για τέλεια μαλλιά.
Μάθε τα είδη των ρόλεϋ
O John D επισημαίνει ότι το ηλεκτρικό σίδερο για μπούκλες μπορεί να είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να κάνεις σγουρά τα μαλλιά σου, όμως ο ίδιος προτιμά τα ρόλεϋ, τα οποία είναι 4 ειδών:

  • Τα εύκαμπτα, μαλακά ρόλεϋ που κάνουν μπούκλες σε σχήμα σπιράλ.
  • Τα θερμαινόμενα ρόλεϋ, που θερμαίνονται πριν από την εφαρμογή και  καθώς κρυώνουν δίνουν μια κυματιστή όψη στα μαλλιά.
  • Τα μαλακά ρόλεϋ ύπνου που κάνουν απαλές μπούκλες.
  • Και τέλος τα απλά, πλαστικά ρόλεϋ που δίνουν όγκο και γυρίζουν όμορφα τις άκρες των μαλλιών.

Πώς θα διαλέξεις σωστά
Για να διαλέξεις τα σωστά ρόλεϋ πρέπει να λάβεις υπόψη σου τι είδους μπούκλες θέλεις αλλά και πως είναι τα φυσικά σου μαλλιά.

  • Αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά, αλλά θέλεις να τα κάνεις πιο κυματιστά, τότε προτίμησε τα μαλακά, εύκαμπτα ρόλεϋ.
  • Για πιο απαλές μπούκλες, τα θερμαινόμενα και τα ρόλεϋ ύπνου είναι ιδανική επιλογή.
  • Για μεγαλύτερο όγκο και ελαστικότητα χρησιμοποίησε τα απλά, πλαστικά ρόλεϋ μετά το στέγνωμα.

Γενικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλα τα είδη σε στεγνά μαλλιά αλλά και τα εύκαμπτα ρόλεϋ σε βρεγμένα μαλλιά. Θυμήσου: όσο μεγαλύτερη είναι η τούφα που τυλίγεις τόσο πιο χαλαρή θα είναι η μπούκλα.
δες 3 σούπερ tips από τον ειδικό για τέλειο αποτέλεσμα!

3 super tips από τον ειδικό

  • Χώρισε τα: για να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα χώρισε τα μαλλιά σου σε ίσα τμήματα πριν αρχίσεις να βάζεις ρόλεϋ.
  • Πάρε το χρόνο σου: είτε είναι θερμαινόμενα ή στεγνά, για να δώσουν το επιθυμητό σχήμα στα μαλλιά σου πρέπει να τα αφήσεις τουλάχιστον μία ώρα.
  • Δύο καθρέφτες: δυσκολεύεσαι να βάλεις ρόλεϋ στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου; φέρε κι άλλον ένα καθρέφτη και χρησιμοποίησε τους για να βρεις την γωνία που σε βολεύει.

 

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Aποκτήστε τέλειες μπούκλες και εντυπωσιάστε το βράδυ της Ανάστασης. Reviewed by on . Θέλεις απαλά κυματιστά μαλλιά ή έντονες μπούκλες; Δεν είναι και τόσο δύσκολο! Ο John D, κομμωτής των σταρς – Natalie Portman, Selena Gomez, σου αποκαλύπτει τα μ Θέλεις απαλά κυματιστά μαλλιά ή έντονες μπούκλες; Δεν είναι και τόσο δύσκολο! Ο John D, κομμωτής των σταρς – Natalie Portman, Selena Gomez, σου αποκαλύπτει τα μ Rating:
scroll to top