Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Palettino » Kαιρός:Ραγδαία μεταβολή αναμένεται από την Πέμπτη. Δείτε καρέ – καρέ την κίνηση του Μεσογειακού κυκλώνα!
    

Kαιρός:Ραγδαία μεταβολή αναμένεται από την Πέμπτη. Δείτε καρέ – καρέ την κίνηση του Μεσογειακού κυκλώνα!

Σεπτέμβριος 15, 2020 3:24 μμ Category: Palettino, Επικαιρότητα A+ / A-

 

kyklonas

 

 

Ο Μεσογειακός Κυκλώνας εξακολουθεί να απασχολεί μετεωρολόγους, τα προγνωστικά καιρικά μοντέλα… συμφωνούν και τα τελευταία στοιχεία είναι πραγματικά εντυπωσιακά!

Τα περισσότερα παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα αρχίζουν και… συμφωνούν, πως κάτι αρκετά ισχυρό έως και άκρως εντυπωσιακό, όπως θα δείτε στους παρακάτω προγνωστικούς χάρτες, αναμένεται να περάσει πάνω από την Ελλάδα από την Πέμπτη έως και την Κυριακή.


ekptvseis palettino

                                             Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


Η μεσημεριανή ανανέωση του παγκόσμιου προγνωστικού μοντέλου GFS, θέλει το Medicane όχι μόνο να σχηματίζεται νότια της Ιταλίας, αλλά στροβιλίζεται και να ενισχύεται όσο πλησιάζει προς την Ελλάδα, κρατώντας όμως τα περισσότερα φαινόμενα -κυρίως- σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Αττικοβοιωτία, Εύβοια και Κρήτη.

Ακόμα και το Ευρωπαϊκό προγνωστικό μοντέλο, που συνήθως εμφανίζει πάντα τις πιο μετριοπαθείς και πολύ πιο κοντά στην επαλήθευση προγνώσεις, παρουσιάζει μια πορεία του φαινομένου που σπάνια έχουμε συναντήσει στην Ελλάδα:

 

dokari.gr

Palettino ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ANEKKE 2020 . Καθημερινή τσάντα Anekke AN30711-62 από δερματίνη, με μοτίβο πολύχρωμο. Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!

Kαιρός:Ραγδαία μεταβολή αναμένεται από την Πέμπτη. Δείτε καρέ – καρέ την κίνηση του Μεσογειακού κυκλώνα! Reviewed by on .       Ο Μεσογειακός Κυκλώνας εξακολουθεί να απασχολεί μετεωρολόγους, τα προγνωστικά καιρικά μοντέλα... συμφωνούν και τα τελευταία στοιχεία είναι       Ο Μεσογειακός Κυκλώνας εξακολουθεί να απασχολεί μετεωρολόγους, τα προγνωστικά καιρικά μοντέλα... συμφωνούν και τα τελευταία στοιχεία είναι Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top