Τελευταία άρθρα
Home » Τα νέα μας » Palettino » Kορονοϊός:Έρχονται νέα έκτακτα μέτρα στην Αττική μετά την έκρηξη των κρουσμάτων.
    

Kορονοϊός:Έρχονται νέα έκτακτα μέτρα στην Αττική μετά την έκρηξη των κρουσμάτων.

Σεπτέμβριος 10, 2020 9:07 μμ Category: Palettino, Επικαιρότητα A+ / A-

athina-koronoios

Οι επιστήμονες έχουν εισηγηθεί ξεκάθαρα στην κυβέρνηση την υποχρεωτική χρήση της μάσκας για να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Ο κορονοϊός παρουσιάζει τεράστια έξαρση στην Αττική και στο τραπέζι πέφτει και πάλι το ενδεχόμενο για υποχρεωτική χρήση μάσκας τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους.

Το πρωί της Παρασκευής, στη σύσκεψη που θα έχει ο πρωθυπουργός με τους λοιμωξιολόγους, θα κριθούν τα πιθανά νέα, έκτακτα μέτρα για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στο αν θα αποφασιστεί τελικά η καθολική χρήση της μάσκας. Δηλαδή όλοι οι πολίτες να φορούν μάσκα, όχι μόνο σε κλειστούς χώρους αλλά και στο δρόμο, ακόμη και για μια μικρή βόλτα.


ekptvseis palettino

                   Τώρα ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 30 Ε και επιπλέον ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αντικαταβολής με αγορές άνω των 40 Ε !!!!


Δεν αποκλείεται, και μάλιστα ίσως είναι πολύ κοντά, όλοι μας να κινούμαστε ακόμη και σε ανοικτούς χώρους με μάσκες στο πρόσωπο.

 Το ιδιαίτερα σκληρό μέτρο, που σίγουρα θα προκαλέσει αντιδράσεις, ενδεχομένως να μην εφαρμοστεί σε όλη την Ελλάδα, αλλά στις περιοχές όπου η πανδημία χτυπάει κόκκινο.

Μία από αυτές τις περιοχές είναι η Αττική όπου τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έξαρση των κρουσμάτων αλλά και αύξηση του αριθμού των διασωληνωμένων στις εντατικές. Αλλά και σε περιοχές όπως Κιλκίς, Πιερία, Ημαθία και Πέλλα οι οποίες κηρύχθηκαν σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιστήμονες έχουν εισηγηθεί ξεκάθαρα στην κυβέρνηση την υποχρεωτική χρήση της μάσκας για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Την τελική απόφαση θα λάβει ο πρωθυπουργός αφού σταθμίσει μια σειρά από παράγοντες, με κυριότερο φυσικά το πώς αυτό το μέτρο θα μπορούσε να εφαρμοστεί χωρίς να προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

Οι κάτοικοι της Αττικής πάντως ανησυχούν, καθώς ο νομός μετατρέπεται σε «φωλιά» του κορονοϊού εξαιτίας και της αδιαφορίας ορισμένων συμπολιτών τους.

Την ίδια στιγμή που οι μάσκες είναι προ των πυλών, κάποιοι μετά το κλείσιμο των μπαρ τα μεσάνυχτα ξεκινούν για την πλησιέστερη πλατεία.

newsit.gr-megatv

Kορονοϊός:Έρχονται νέα έκτακτα μέτρα στην Αττική μετά την έκρηξη των κρουσμάτων. Reviewed by on . Οι επιστήμονες έχουν εισηγηθεί ξεκάθαρα στην κυβέρνηση την υποχρεωτική χρήση της μάσκας για να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού. Ο κορονοϊός παρουσιάζει τερ Οι επιστήμονες έχουν εισηγηθεί ξεκάθαρα στην κυβέρνηση την υποχρεωτική χρήση της μάσκας για να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού. Ο κορονοϊός παρουσιάζει τερ Rating: 0

Leave a Comment

scroll to top