Ένας Σαββιδάκης όλο ενέργεια!(Vid)

RSCN0246

Γράφει:

gonis logo

Ένα δυνατό live έδωσε πριν λίγες μέρες ο αγαπημένος Γιάννης Σαββιδάκης στην disco “Roxy”, όπου τον ακολούθησε πλήθος κόσμου και ήταν πραγματικά απολαυστικός μιας και ως γνωστόν, δεν είναι απλά μόνο ένας τραγουδιστής αλλά είναι ένας performer!

Πετούσε συνεχώς έξυπνες ατάκες, κάνοντας το δικό του “stand up comedy”, κάνοντας τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά, απαντώντας του αλλά και τραγουδώντας τις επιτυχίες του!

Τραγούδια όπως τα: “έχεις τον τρόπο”, “δέκα μάγισσες”, “το κορίτσι μου κοιμάται”, “φεγγάρι φεγγαράκι” αλλά και άλλων καλλιτεχνών, Ελλήνων και ξένων, μας ερμήνευσε με τον δικό του τρόπο και μάλιστα κάποια απ’ αυτά, διασκευασμένα! 

Όσοι ήμασταν εκεί περάσαμε ένα πολύ όμορφο βράδυ. Το ίδιο και ο Σαββιδάκης μιας και μετά το live του, το έριξε στον χορό με τις disco επιτυχίες του Dj. Άντε και του χρόνου… 


       Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


Φωτογραφίες:

RSCN0226

Λίγο πριν το live, στα καμαρίνια. Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της disco “Roxy”, Βασίλης Λούκας, ο Γιάννης Σαββιδάκης και ο υπογράφων.

DSCN0238

Ο Γιάννης Σαββιδάκης σε στιγμές έκστασης!!

DSCN0245

Ο κόσμος συμμετείχε ενεργά όχι μόνο σιγοτραγουδώντας αλλά και …. χορεύοντας!


       Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.


DSCN0247

Ο Σαββιδάκης και η πενταμελής μπάντα του, επί τω έργω.

DSCN0242

Να και οι συνήθεις ύποπτοι: Αντρέας Τερζής (ένας εκ των ιδιοκτητών), εγώ, Τάσος Παράσχος (μάνατζερ της ομάδας μπάσκετ του ΟΣΦΠ) και ο δημοσιογράφος και υπεύθυνος δημ. σχέσεων της disco Βασίλης Λούκας.


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *