Ίσιωμα μαλλιών: Ο σωστός τρόπος για να το κάνετε σαν επαγγελματίας

Ίσιωμα μαλλιών Ο σωστός τρόπος για να το κάνετε σαν επαγγελματίας

Ισιώστε μόνη σας τα μαλλιά σας σαν επαγγελματίας κομμώτρια, ακολουθώντας τις απλές συμβουλές που ακολουθούν.

Καταρχήν τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι σε μια κατάσταση μεταξύ βρεγμένου και στεγνού. Αν τα μαλλιά σας είναι σπαστά, σγουρά ή φριζάρουν, βάλτε λίγο conditioner μετά το λούσιμο σας και ξεπλύντε το. Προσοχή όμως, το μαλακτικό πρέπει να μπαίνει μόνο στις άκρες των μαλλιών, γιατί αλλιώς χάνεται ο φυσικός τους όγκος.

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε 3 διαφορετικά μεγέθη στρογγυλής βούρτσας. Μια πολύ μεγάλη για όλα τα μαλλιά, μια πολύ μικρή για τις φύτρες και τα πολύ κοντά τσουλούφια και μια μεσαία για την φράντζα ή τις αφέλειες. Βέβαια μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μόνο την μεσαία, αλλά σίγουρα με τη χρήση και των τριών θα έχετε πιο καλό αποτέλεσμα, ειδικά αν τα μαλλιά σας είναι πολύ σπαστά ή σγουρά. Για μαλλιά που τείνουν προς τα ίσια και η μεσαία βούρτσα μόνη της είναι μια χαρά.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι να έχετε ένα πάρα πολύ καλό και δυνατό πιστολάκι.

Ξεκινώντας τώρα το ίσιωμα, θα χρειαστείτε τρία κλιπς. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία μέρη. Το ένα μέρος θα είναι η φράντζα σας, το άλλο τα μισά δεξιά μαλλιά σας και το άλλο τα μισά αριστερά. Αφήστε μια τούφα από τις κάτω τρίχες της μιας πλευράς και πιάστε τα υπόλοιπα με το κοκαλάκι. Πιάστε την τούφα και ξεκινήστε το ίσιωμα. Η τεχνική φαίνεται στο βίντεο.

Αφού τελειώσετε την πρώτη τούφα, πάρτε μια δεύτερη κ.ο.κ. Το πιστολάκι θα πρέπει να είναι κοντά στην τούφα και στην μεγαλύτερη θερμοκρασία.

beautetinkyriaki.gr


Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση.

Προσφορές έως -70% στο : shop.palettino.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *