Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού απο το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Ανατροπή στο σκηνικό του καιρού της χώρας μας, με πολλές βροχές αλλά και πτώση της θερμοκρασίας, δίνουν όλα σχεδόν τα προγνωστικά μας στοιχεία για το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου. Ο αντικυκλώνας που εδώ και πολλές ημέρες εμποδίζει τα συστήματα και τις αέριες μάζες να κινηθούν προς την περιοχή μας, θα σπάσει επιτέλους και έτσι το μονότονο σκηνικό του καιρού στην χώρα μας, θα ανατραπεί άρδην, με πολύ πιο φθινοπωρινό ως και χειμωνιάτικο καιρό σε ορισμένες περιοχές.

Φαίνεται να έχουμε και χιονοπτώσεις σε βουνά της βόρειας και πιθανότατα και της κεντρικής Ελλάδας. Γενικότερα μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα, αναμένεται αρκετά φθινοπωρινός καιρός, με περισσότερες βροχές σε μεγάλο κομμάτι της χώρας μας και κυρίως στη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. Η θερμοκρασία θα πέσει σε κανονικά ως και λίγο πιο χαμηλά για την εποχή επίπεδα, ιδιαίτερα τη νύχτα και πιο πολύ σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, θυμίζοντας μας ότι είμαστε στον τελευταίο μήνα του φθινοπώρου και έναν μήνα πριν μπούμε στον χειμώνα. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν, τον πολύ καλό καιρό που θα επικρατεί ως τα τέλη του Οκτώβρη στην χώρα μας, καθώς μεγάλη θα είναι η αλλαγή του καιρού στις Νοεμβρίου.

aniwthoi.net

Αν σας άρεσε το άρθρο, κάντε “Like” στην σελίδα μας στo Facebook και θα έχετε άμεση ενημέρωση για κάθε νέα μας δημοσίευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *